social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλητής Κ18 ΕΠΣΑ ο Κένταυρος Βριλησσίων!

Πρωταθλητής Κ18 ΕΠΣΑ ο Κένταυρος Βριλησσίων!

Ύστερα από έναν συγκλονιστικό τελικό στο γήπεδο του Ρουφ, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι, ο Κένταυρος Βριλησσίων νίκησε τον Πανιώνιο και κατέκτησε την Κούπα του Πρωταθλητή Κ18 ΕΠΣΑ για τη φετινή σεζόν!

Μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους που πήραν θέση στην εξέδρα και παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό ματς, η ομάδα του Δ. Μαντούκα επικράτησε στη «ρώσικη ρουλέτα» με 7-6, έπειτα από την κανονική διάρκεια των 80' που ολοκληρώθηκαν στο ισόπαλο 1-1! Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τον γρήγορο ρυθμό, τις πολλές μονομαχίες, τις λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά και τη «δίψα» των παιδιών να κατακτήσουν το τρόπαιο, που είχε συμβολικό χαρακτήρα, αφού επρόκειτο για το τελευταίο Πρωτάθλημα Κ18, μετά την πρόσφατη απόφαση της ΕΠΣ Αθηνών για αλλαγές στις ηλικιακές κατηγορίες των διοργανώσεων.

Ο Κένταυρος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Αργυρόπουλος έβγαλε ιδανική μπαλιά στον Τσαντήλα και εκείνος από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή πλάσαρε άψογα για το 1-0. Οι κυανέρυθροι ανέβασαν στροφές, πίεσαν για την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτή στο 20', όταν από τα αριστερά ο Εμπρά έκανε καταπληκτικό κοντρόλ και γύρισμα για τον Γιασιά, ο οποίος με αριστερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μέχρι την ανάπαυλα έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς κάποια άλλη σπουδαία φάση.

kentavros-panionios_arxi.jpg


Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιόρισε τον αντίπαλό του, προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, όμως υστέρησε στην τελική πάσα και ενέργεια. Από την άλλη, ο Κένταυρος διαχείριστηκε πολύ καλά το παιχνίδι, έκλεισε τους χώρους, έβγαλε περίσσια αποθέματα, ενώ έψαξε το γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στα μέσα του ημιχρόνου, ο Μπουμπακάρ σούταρε με δύναμη, αλλά ο Πρίντεζης απέκρουσε σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα των Βριλησσίων ανέβηκε μήπως και βρει γκολ από τις στατικές φάσεις που κέρδισε, όμως αυτό δεν έγινε και, έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες και οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί, τα χτυπήματα ήταν όλα εύστοχα, εξαιρουμένου εκείνου του Λαύκα, ο οποίος ανέλαβε την έβδομη εκτέλεση του Πανιωνίου και νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μανωλάκο. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Γκαϊτατζή, ο οποίος είχε βοηθούς του Κατελανάκη και Βαμβακά.

Η σειρά των πέναλτι: Παναγιώτου (1-0), Τσιμιδόπουλος (1-1), Τσαντήλας (2-1), Φιλιππούσης (2-2), Μπουμπακάρ (3-2), Γλυνός (3-3), Κουδούνας (4-3), Καραούλης (4-4), Αργυρόπουλος (5-4), Ζιαμπάρας (5-5), Καπελλάκης (6-5), Παπαδόπουλος (6-6), Ξένος (7-6), Λαύκας (απόκρουση).


ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Δημήτρης Μαντούκας): Νικοπολίδης (81' Μανωλάκος), Λούλι, Ξένος, Μπούρης, Χωριανόπουλος, Δούνα (53' Παναγιώτου), Μπουμπακάρ, Κουτσικόνας (73' Κουδούνας), Τσαντήλας, Αργυρόπουλος, Ισσάκα (73' Καπελλάκης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Λαμπαδινός): Πρίντεζης, Κολιολιός (41' Πολυχρόνης), Γιαουπάι (75' Γλυνός), Τσιμιδόπουλος, Ζιαμπάρας, Μπεχράκης (75' Λαύκας), Γιασιάς (41' Φιλιππούσης), Ντάφλας (43' Καραούλης), Εμπρά, Παπαδόπουλος, Κουφουδάκης (71' Λααρούσι)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35