social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Κουκάκι στην Β' ΕΠΣΑ, 1-0 στο μπαράζ το Παγκράτι

Το Κουκάκι στην Β' ΕΠΣΑ, 1-0 στο μπαράζ το Παγκράτι

Παρότι το Κουκακι έπαιζε για δύο αποτελέσματα στον αγώνα μπαράζ με το Παγκράτι εντέλει πήρε τη νίκη με 1-0 και εξασφάλισε την άνοδο στην Β κατηγορία της Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Λυκεριδη έδειξε περισσότερη θέληση και πάθος για την άνοδο και την κατέκτησε απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν βρέθηκε σε καλη ημέρα ωστόσο πάλεψε το ματς.

Μπροστά σε περισσότερους από 300 φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρουφ έγινε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Στο α' μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο ως επι τω πλείστον, με τους Παγκρατιώτες να χάνουν την ευκαιρία του αγώνα.

Στο 32' ο Κωνσταντινιδης βρέθηκε απεναντι από τον Γκρουμιτς όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε αουτ, με τους γηπεδούχους να ζητούν πεναλτι για χέρι στο 39'.

Στο 48 και 50 ο Σταθελακης βρέθηκε απέναντι από τον Κελαδιτη όμως ισάριθμες φορές ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν του επέτρεψε να χριστεί σκόρερ.

Στο 58' έγινε το 1-0 όταν ο Κερπάτσι με σουτ νίκησε τον Κελαδιτη βάζοντας σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. 

Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τους παίκτες του Μιχάλη Λυκερίδη να δείχνουν επικίνδυνη στην κόντρα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Στεργιώτη βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την άνοδο.

ΚΟΥΚΑΚΙ (Μιχάλης Λυκερίδης): Γκρουμιτς, Τσελικας, Ανδρέου, Μαζωνάκης, Χιώτης, Παπακωνσταντίνου, Σταθελάκης (91' Μπελάς), Κερπάτσι (91' Χριστόπουλος), Μακρής (91 Μακρής) Μπελας (68' Μιχάηλ), Βάλμας (78' Οικονόμου).

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης) Κελαδίτης, Στεργιόπουλος, Κουτσοχρήστος, Καρτσαγκούλης (60' Συμβουλιδης), Φωτιάδης, Νάνος (83' λ.τρ. Ριζος), Θανέλλας (60' Αδάμης), Κωνσταντινιδης, Ξενόπουλος (73' Καρακιτσιος), Ακριτίδης, Κουρουπάκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35