social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κολωνός: Γενικός αρχηγός ο Μηλιώνης

Κολωνός: Γενικός αρχηγός ο Μηλιώνης

Την τοποθέτηση του Κώστα Μηλιώνη στη θέση του γενικού αρχηγού ανακοίνωσε η διοίκηση του Κολωνού, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολυεπίπεδη στελέχωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, αφού θα δρομολογήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, στο οποίο ηγείται ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Αναλυτικά, η ενημέρωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κολωνού ανακοινώνει πως Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου μας τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. Κώστας Μηλιώνης. Ο κ. Μηλιώνης αναλαμβάνει τον απόλυτο έλεγχο και την εποπτεία της Ανδρικής μας ομάδας καθώς και όλα τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία αυτής.
Ο νέος Γενικός Αρχηγός ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά σε συνεργασία με το Τεχνικό team και σύντομα θα ανακοινωθούν ανανεώσεις και μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35