social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαμ με Οκσίσογλου ο Ορφέας Αιγάλεω

Μπαμ με Οκσίσογλου ο Ορφέας Αιγάλεω

Διατεθειμένος να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ με κάθε κόστος φαίνεται ότι είναι ο Ορφέας Αιγάλεω, πετυχαίνοντας αυτό που δεν κατάφερε την περσινή περίοδο.

Απόδειξη αποτελούν οι κινήσεις που γίνονται από την ομάδα των δυτικών προαστίων καθώς η διοίκηση Τιτόνη-Καραγιάννη επιδιώκει καθημερινά το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο προσφέροντας στον προπονητή Σταύρο Ηλιόπουλο τις καλύτερες λύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με έναν σπουδαίο ακραίο επιθετικό που τα προηγούμενα χρόνια έδειξε το ταλέντο του στην Α' ΕΠΣΑ κατακτώντας μάλιστα και δυο πρωταθλήματα.

Υπό τις οδηγίες του κ. Ηλιόπουλου θα προπονείται ο Άρης Οκσίσογλου που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό της Κηπούπολης.

Ο "κοντός" που πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ με τα χρώματα των Χαραυγιακού και Κηφισιάς συμφώνησε σε όλα με τον Ορφέα, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

 Το δελτίο τύπου

Η διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΑΡΗ ΟΚΣΙΣΟΓΛΟΥ. Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας μας η συνάντηση μεταξύ του προέδρου ΤΙΤΟΝΗ ΘΑΝΑΣΗ και του αντιπροέδρου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟ με τον ποδοσφαιριστή και ήρθαν σε συμφωνία. Ο Άρης έχει στις πλάτες του πολλά πρωταθλήματα και μεγάλες διακρίσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου μας. Άρη καλωσήρθες !


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35