social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κομνηνός: «Πιο ώριμη σε όλα τα επίπεδα φέτος η Νέα Ιωνία»

Κομνηνός: «Πιο ώριμη σε όλα τα επίπεδα φέτος η Νέα Ιωνία»

Το επιθετικό παιχνίδι της Νέας Ιωνίας θα στηριχτεί σε μεγαλο βαθμό στην ποιότητα του Παναγιώτη Κομνηνού, αφού ο σπουδαίος και ποιοτικός εξτρέμ έχει τον τρόπο και την ικανότητα να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες και να χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στον προσφυγικό σύλλογο στην προσπάθεια που θα κάνει στο προσεχές πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία του στην ομάδα έχει συνοδευτεί με εξαιρετικές εμφανίσεις και σίγουρα οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας στηρίζουν πολλά σε εκείνον και στην προσωπικότητα του.

Ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός μίλησε στο soccerlive.gr για τη νέα χρονιά, τους λόγους που παρέμεινε στο δυναμικό της Νέας Ιωνίας αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Ποιος ήταν ο λόγος που παρέμεινες στη Νέα Ιωνία;

«Για αρχή θέλω να πω πως είμαι χαρούμενος για την ανανέωση μου και απόλυτα ικανοποιημένος που και φέτος θα είμαστε ο ίδιος κορμός με πέρσι. Ο κύριος λόγος που ανανέωσα είναι διότι απο τις προηγούμενες χρονιές απ' την πλευρά μου δεν υπήρχε κανένα παράπονο όσον αφορά την συνεργασία μου με την ομάδα οπότε η απόφαση που πηρα δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη».

-Το γεγονός ότι η διοίκηση διατήρησε τον περσινο κορμό σας χρίζει ως φαβορί έναντι των άλλων ομάδων;

«Η διατήρηση του ίδιου κορμού είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς όπως και για οποιαδήποτε ομάδα έχει κάτι αντίστοιχο όμως κατά τη γνώμη μου πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν ούτε φαβορί ούτε αουτσάιντερ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος θα γίνει όπως κάθε χρόνο ο απολογισμός»..

-Τι θα πρέπει να αποφύγετε συγκριτικά με πέρυσι για να κατακτήσετε την άνοδο;

«Πέρσι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανταμειφθούμε καθαρά και μόνο λόγω δικών μας λαθών. Φέτος με μεγαλύτερη ωριμότητα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες»

-Το νέο πρωτάθλημα σε σχέση με εκείνο των προηγούμενων χρόνων θεωρείς ότι θα είναι πιο δύσκολο;

«Το νέο πρωτάθλημα όπως και κάθε χρόνο θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν πολλές καλες ομάδες που πέρσι λόγω του ότι ανέβαιναν μόνο δύο (ομάδες) δεν κατάφεραν να πάνε στην Γ εθνική οπότε φέτος θα προσπαθήσουν να κάνουν μια εκ νέου μεγαλύτερη προσπάθεια με στόχο την άνοδο».

-Την άποψη του για την απόφαση της Ένωσης να διεξάγει το πρωτάθλημα σε τρεις ομίλους των 11 ομάδων...

«Ήταν κάτι καινούργιο την περσινή χρονιά για όλες τις ομάδες. Ο μικρός αυτός αριθμός των ομάδων σημαίνει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει καθόλου χώρος για άτυχη αποτελέσματα. Η κάθε απώλεια βαθμών στοιχίζει και συνήθως δεν συγχωρείται, οποίος και αν είναι ο στόχος της κάθε ομάδας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35