social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «διπλό» η Κορωνίδα στην Αργυρούπολη, 1-0 τον ΓΣΑ

Σπουδαίο «διπλό» η Κορωνίδα στην Αργυρούπολη, 1-0 τον ΓΣΑ

Έκανε την έκπληξη η Κορωνίδα το πρωί της Κυριακής (13/11), παίρνοντας σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο.

Η ομάδα του Α. Τζεφεράκου πέρασε νικηφόρα από την Αργυρούπολη, όπου επιβλήθηκε με 1-0 του ΓΣΑ, που υπέστη την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σκέμπι βγήκε στην πλάτη της άμυνας από κάθετη πάσα και με έξοχο πλασέ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος οι «πορτοκαλί» πίεσαν τον αντίπαλο για την ισοφάριση, χωρίς όμως να δημιουργούν τη μεγάλη ευκαιρία και, μοιραία, υπέστησαν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Π. Τσολακίδης, Τζέλος-Καρράς

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστάκης, Ζυγούρης (46' Γιαννίκος), Γκοβίλας, Ασημάκης, Γοργάκης, Λεβέντης, Χρήστου, Κωστόπουλος (70' Μένταυλος), Χρηστογιάννης (70' Μπάκαλης), Καραγκιουλές (46' Μπιζίνης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Βιτζηλαίος, Γκράβαρης, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης (75' Κουλιούρης), Σκέμπι (70' Πύργας), Κουτσουβέλης, Αναστασιάδης, Αραπάι, Κασνής (92' Λίτσος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35