social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρκοβίρης: Ο Ηλυσιακός θα συνεχίσει και το 2023 δυναμικά

Καρκοβίρης: Ο Ηλυσιακός θα συνεχίσει και το 2023 δυναμικά

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο επικαφαλής της επιτροπής ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού, Γιώργος Καρκοβίρης, μέσω της ιστοσελίδα μας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αφού έστειλε τις απαραίτητες ευχές στον κόσμο της ομάδας αλλά και στο κοινό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: "Έυχομαι σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καλή χρονια με υγεία, ευημερία, τύχη και πολλές επιτυχίες. Όσον αφορά τον Ηλυσιακό, η νέα χρονιά θα είναι θετική αφού άπαντες στην ομάδα δουλεύουν πυρετωδώς. Ευχή όλων τη νέα χρονιά είναι ο Ηλυσιακός να αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες. Θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις όμως τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα". 

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση των κιτρινόμαυρων, οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας κάνουν συντονισμένες ενέργειες ώστε το έμψυχο δυναμικό να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν περαιτέρω λύσεις στο συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη.

Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μετρημένες αλλά ουσιαστικές αφού ήδη η ομάδα αγωνιστικά δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35