social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ποδοσφαιριστές ΑΟ Πεύκης: «Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού»

Ποδοσφαιριστές ΑΟ Πεύκης: «Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού»

Τη δική τους θέση θέλησαν να ξεκαθαρίσουν, αλλά και να εκφράσουν δημοσίως, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πεύκης αναφορικά με το περιστατικό των ρατσιστικών ιαχών που εκτοξεύθηκαν απέναντι σε ποδοσφαιριστή του Άτλαντα Κυψέλης, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 13η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Σε δήλωσή του, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, ο Γιώργος Μπανιάς, εκ των αρχηγών της ομάδας των βορείων προαστίων, σημειώνει:

«Αναφορικά με το δυσάρεστο γεγονός που συνέβη στο γήπεδο μας, θα ήθελα να τονίσω ότι είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και βίας και να ζητήσω ένα συγγνώμη εκ μέρους των συμπαικτών μου για την καταδικαστέα συμπεριφορά δύο ατόμων... Είναι κρίμα να μας εκθέτουν δύο παιδάκια που δεν εκφράζουν το ήθος του συλλόγου, λόγω έλλειψης παιδείας και προπάντων λόγω ανωριμότητας... Να είστε σίγουροι ότι σε συνεννόηση με τη διοίκηση αυτοί οι δύο δεν θα ξαναβρεθούν σε αγώνα της ομάδας μας διότι καταστρέφουν και την προσπάθεια όλων των οπαδών μας που έρχονται να μας στηρίξουν με τη φωνή τους... Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω ένα συγγνώμη από τους ανθρώπους του Άτλαντα και να τους συγχαρώ για το ήθος τους και την παιδεία που έχουν σαν ομάδα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

 


Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Κουλούρης: «Μένουμε σπίτι»

Τα αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ (28/1/2024)

Παγκράτι: Η έναρξη προετοιμασίας και τα φιλικά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35