social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μπάρτσα» για... άνοδο, 3-0 την Κορωνίδα!

«Μπάρτσα» για... άνοδο, 3-0 την Κορωνίδα!

«Άλμα» στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο Άγιος Δημήτριος και περιμένει «στραβοπάτημα» του Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη αύριο (19/2) για να παραμείνει εκεί!

Η «Μπάρτσα» ήταν αποφασιστική και κόντρα στην Κορωνίδα, πήρε τη νίκη με 3-0 και «έπιασε» στο «ρετιρέ» τα Βριλήσσια που άφησαν βαθμούς στη Λυκόβρυση. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Κούτρος πέτυχε ένα σημαντικό γκολ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από δοκάρι σε προσπάθεια του Αρώνη (1-0). Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους κυανέρυθρους, που μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Στο 49' ο Ερμάλ με φανταστικό πλασέ στο απέναντι «Γ» έκανε το 2-0 και στο 58' ο Κούτρος, σκοράροντας για δεύτερη φορά στο ματς, διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Παπαγιάννης-Ζήσης

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Καρπέτας, Χιώτης, Πλάκας, Βλάμης, Λεβέντης (85' Κυριακόπουλος), Αρώνης, Καρκασίνας, Ρίζος (71' Συκαράς), Κούτρος (60' Παναγιωτόπουλος), Ερμάλ (71' Γαβαλάς (85' λ.τρ. Ρουμάνο))

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Βιτζηλαίος, Μητσάκος (61' Κάρδαρης), Κορρές (61' Καμπούρης), Τριανταφύλλου, Βελέντζας, Κουτσουβέλης, Παλαιολόγου, Σοατζόγλου (75' Κούσι), Ραπάι (71' Πύργας), Αναστασιάδης, Λίκο (71' Σκέμπι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35