social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σοκαριστικός τραυματισμός στο ματς Τράχωνες - Περιστέρι Ι Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό ο Γ. Ζαφειράτος

Σοκαριστικός τραυματισμός στο ματς Τράχωνες - Περιστέρι Ι Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό ο Γ. Ζαφειράτος

Τρομακτικός τραυματισμός σημειώθηκε στο ματς των Τραχώνων με τον ΑΟ Περιστερίου.

Συγκεκριμένα στο 33' ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Περιστερίου, Γιώργος Ζαφειράτος, σε μια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άτσαλα στο έδαφος με το κεφάλι και τον ώμο.

Για λίγα δευτερόλεπτα είχε χάσει τις αισθήσεις του όμως με την παρέμβαση του γιατρού του αγώνα ο ποδοσφαιριστής συνήλθε.

Το ματς διακόπηκε για 40' με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ακινητοποιημένος στο έδαφος καθώς ο γιατρός του αγώνα του τοποθέτησε κολάρο και ισοθερμική κουβέρτα.

Αυτά αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Καπίρης, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο νοσοκομείο 'ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ' για περισσότερες εξετάσεις.

Αναλυτικά

Στο 33' διέκοψα προσωρινά το παιχνίδι καθώς μετά από διεκδίκηση της μπάλας ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας, Ζαφειράτος Γιώργος έπεσε στο έδαφος ενώ είχε πηδήξει στον αέρα και έσκασε με το κεφάλι και τον ώμο. Ο ιατρός του αγώνα εισήλθε αμέσως για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο. Με την πρώτη του εκτίμηση να αναφέρει πιθανή κάκωση αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης αρθρωση οστών ωμικής ζώνης και διάσειση. Πραγματοποιήθηκε ακινητοποίηση ΑΜΕΣΑ με άκαμπτο αυχενικό κολάρο. Κατόπιν ενημέρωσε ότι πρέπει να μείνει ακινητοποιημένος στο σημείο του συμβάντος και να κληθεί το ΕΚΑΒ άμεσα. Τοποθετήθηκε ισοθερμική κουβέρτα και ελήφθησαν ζωτικά σημεία: κορεσμός, 97', Αρτηριακός σφυγμός μεταξύ 65 και 95. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σημείο για 40' ώσπου να φθάσει το ΕΚΑΒ και να τον παραλάβει. Κατόπιν αυτού η συνολική διακοπή του αγώνα ήταν 45'. Έπειτα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35