social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκολ, δοκάρια κι αποβολές στο Παράδεισος-Κορωνίδα (1-1)

Γκολ, δοκάρια κι αποβολές στο Παράδεισος-Κορωνίδα (1-1)

Μόνο... νικητή δεν είχε η αναμέτρηση που έγινε σήμερα (12/3) το απόγευμα στο γήπεδο της Πεύκης.

Παράδεισος και Κορωνίδα έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να μετρούν τρεις (!) αποβολές και τους φιλοξενούμενους δύο δοκάρια! Αμφότεροι έμειναν ανικανοποίητοι από το τελικό αποτέλεσμα, πολύ περισσότερο δε οι γηπεδούχοι που είδαν το έργο τους για αποφυγή της ένατης θέσης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως στον Παράδεισο έμειναν με φοβερά παράπονα από τη διαιτησία του Θώμογλου, τον οποίο κατηγορούν πως τους... αποδεκάτισε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με χτύπημα φάουλ του Τριανταφύλλου, για το οποίο οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε παράβαση. Στο 65ο λεπτό ο Καραλής κέρδισε πέναλτι και άφησε την εκτέλεσή του στον Στούλη. Ο τελευταίος βρήκε δίχτυα, όμως ο Θώμογλου διέταξε την επανάληψη του χτυπήματος, ο σκόρερ έβρισε και ο δαιτητής τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα! Στην ίδια φάση, μάλιστα, αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής του Παράδεισου, Γιώργος Σιμιτζόγλου. Με τα... πολλά, ο Καραλής εκτέλεσε, τελικά, το πέναλτι, που σημειωτέον αμφισβητήθηκε εντόνως από τους φιλοξενούμενους, και ισοφάρισε σε 1-1. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Αποστολόπουλου να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα, για να ακολουθήσουν δύο δοκάρια από πλευράς Κορωνίδας σε σουτ του Τριανταφύλλου και του Αναστασιάδη. Στο 85ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με οκτώ παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Καραλή, επίσης απευθείας με κόκκινη κάρτα, επειδή χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης.

Διαιτητές: Θώμογλου, Παπαηλίας-Γεωργίου

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου, Σφυρής, Στούλης, Καραλής, Γιαννόγλου (30' λ.τρ. Σιμιτζόγλου), Αποστολόπουλος, Γούλας, Λεφάκης, Μιχαλάς (82' Χριστόπουλος)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Γκράβαρης, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλου, Κουτσουβέλης, Παλαιολόγου (83' Ζησάκης), Τσαγκαρογιάννης, Πύργας (46' Βελέντζας), Αναστασιάδης, Σκέπι (79' Μητσάκος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35