social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βήμα ανόδου ο Άγ. Δημήτριος, 1-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Βήμα ανόδου ο Άγ. Δημήτριος, 1-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των μπαράζ πανηγύρισε σήμερα (13/5) ο Άγιος Δημήτριος και έκανε βήμα ανόδου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε!

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ερμάλ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Χαλανδρίου στο γήπεδο Καλαμακίου και, πλέον, θέλει θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι κόντρα στον Φοίνικα την ερχόμενη Τετάρτη (17/5) για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ! Από την άλλη, οι κυανόλευκοι χρειάζονται νίκη δική τους κόντρα στη Δόξα Βύρωνος και ήττα του Αγ. Δημητρίου για να έχουν μία τελευταία ευκαιρία σε αγώνα μπαράζ με τον Φοίνικα.

Στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκαν δύο καλές στιγμές, αμφότερες από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο 22' ο Στεργιώτης σούταρε και ο γκολκίπερ Μανώλης απέκρουσε με υπερένταση, ενώ στο 32' ο Τζάκσον διείσδυσε ανάμεσα στους αμυντικούς, πλάσαρε έξυπνα, όμως ξανά ο Μανώλης αντέδρασε θετικά.

Στο 49' ο Παπουτσής πλάσαρε άουτ σε γύρισμα του Παπαδάκη, για να φτάσουμε στο 52', όπου ο Ερμάλ κέρδισε πέναλτι από τον Αγκόλλη το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0! Έκτοτε, ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού ήταν ελάχιστος, με τους κυανέρυθρους να «παγώνουν» συνεχώς τον ρυθμό και να κρατούν τους βαθμούς μέχρι τέλους.

Σε δύο καλές φάσεις που σημειώθηκαν, στο 81' σε παράλληλο γύρισμα στην περιοχή του Απόλλωνα δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης της «μπάρτσα» να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 85' ο Λυμπερόπουλος πλάσαρε, για να αποκρούσει ο Μανώλης. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λυμπερόπουλου στο 94' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Α. Φωτόπουλος-Κολλιάκος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Πέτρος Καπώνης-Σπύρος Ζαμπαράς): Μανώλης, Καρκασίνας, Χιώτης, Πλάκα, Τσάκος, Φούφας (89' Καρπέτας), Αρώνης, Βλάμης, Κούτρος, Ερμάλ (70' Γαβαλάς), Ρίζος (90' Συκαράς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος (71' Ζκέρης), Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλλη, Νίνος (64' Μπεθάνης), Κανδεράκης, Στεργιώτης (64' Λυμπερόπουλος), Τζάκσον, Παπουτσής (84' Κούρος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35