social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αντίο» Χρήστου στο Ηράκλειο - «Ήρθε η στιγμή της αποχώρησης»

«Αντίο» Χρήστου στο Ηράκλειο - «Ήρθε η στιγμή της αποχώρησης»

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ηρακλείου, από τις οποίες μεταπήδησε σε εκείνες του Ολυμπιακού για οκτώ χρόνια.

Σε ηλικία 19 ετών ο Κώστας Χρήστου επέστρεψε στο Ηράκλειο, «έτοιμος» ποδοσφαιριστής πλέον, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες σε όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές της ομάδας του. Σήμερα, μετά από έξι χρόνια, έφτασε η στιγμή της αποχώρησης για τον 25χρονο μέσο, ο οποίος πήρε την απόφαση να αλλάξει περιβάλλον και να αναζητήσει έναν νέο σταθμό στη διαδρομή του. Σε αυτό το διάστημα των έξι ετών ο Χρήστου είχε γεμάτες χρονιές, εξαιρουμένων βεβαίως των σεζόν που «κουτσουρεύτηκαν» από την πανδημία. Ήταν ο παίκτης που καθοδηγούσε μαεστρικά τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, έδινε το «μυαλό» και την ψυχραιμία στον χώρο του κέντρου όταν το απαιτούσαν τα παιχνίδια, με τη συνολική προσφορά του να κρίνεται σημαντική και πολυεπίπεδη. Εξίσου σημαντική λογίζεται η απώλειά του για το Ηράκλειο, οι άνθρωποι του οποίου γνωρίζουν πως το κενό που δημιουργείται είναι δυσαναπλήρωτο.

Από την πλευρά του, ο Ηρακλειώτης άσος έγραψε στο «αντίο» του:

«Μετά από 6 χρόνια παρουσίας μου στην ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Ευχαριστώ όσους συμεργαστήκαμε τόσα χρόνια, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τις διοικήσεις, καθώς και τον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε κάθε στιγμή. Υπήρξαν όμορφες και δύσκολες στιγμές.

Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα της πόλης μας θα βρει τον δρόμο της και εύχομαι τα καλύτερα.

Καλή συνέχεια σε όλους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35