social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Πεύκης: Η αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος και η ανασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα

ΑΟ Πεύκης: Η αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος και η ανασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου η είδηση της αποχώρησης του Σπύρου Σπυριδάκη από την Πεύκη.

Το γεγονός ότι αφενός ο χαρισματικός επιθετικός είχε πρωτοστατήσει στην επάνοδο της ομάδας των βορείων προαστίων στην Α' ΕΠΣΑ, αφετέρου είχε ήδη συμφωνήσει για να παραμείνει για ακόμη μία σεζόν, έκανε την εξέλιξη να φαντάζει ακόμη πιο... παράλογη στο άκουσμά της. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έσπευδε να εξηγήσει, αναφερόμενος στους λόγους της απόφασής του, πως η καινούρια διοίκηση μέχρι και εκείνη τη μέρα δεν είχε επικοινωνήσει μαζί μου για το οτιδήποτε, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ήταν απλώς ένα δείγμα της ανασφάλειας που φέρεται να επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Πεύκης από τις 12 Ιουλίου μέχρι και σήμερα.

Εκείνη τη μέρα έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες από τις οποίες προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο σωματείο, υπό την προεδρία του Νικηφόρου Κωνσταντίνου. Η διαδικασία των εκλογών και, κατ' επέκταση, το αποτέλεσμά τους έχουν αμφισβητηθεί από μέλη της πλειοψηφίας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβούλιου (επικεφαλής ήταν ο Θεόδωρος Μακρυνιώτης), τα οποία είχαν καταθέσει ένσταση στην Εφορευτική Επιτροπή. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Soccerlive αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό και ότι αναμένεται, πλέον, η εκδίκασή της, από την οποία θα προκύψει αν οι εκλογές έγιναν σε πλαίσιο νομιμότητας και αν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει το δικαίωμα να εκτίσει τη θητεία του.

Υπό αυτό το καθεστώς ανασφάλειας και αμφιβολίας, η Πεύκη ξεκινάει αύριο (31/7) στις 19:00 την προετοιμασία της στο δημοτικό γήπεδο Πεύκης, υπό την καθοδήγηση του Κυριάκου Μαυρίδη. Στο πλευρό του έμπειρου προπονητή, ο οποίος οδήγησε τους κυανόλευκους στην επάνοδό τους, θα βρεθούν ως άμεσος συνεργάτης και γυμναστής ο Νεκτάριος Δρυμωνίτης, αλλά και ο Σωτήρης Μπούχλας από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Σημειώνεται, τέλος, ότι καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αναλάβει ο Γιώργος Κοϊντόσης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35