social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη Αλίμου: Ανακοινώθηκε συνεργασία με την Ακαδημία του Πανιωνίου

Νίκη Αλίμου: Ανακοινώθηκε συνεργασία με την Ακαδημία του Πανιωνίου

Με νέο πρόσωπο και διαφορετικά δεδομένα θα παρουσιαστεί η Νίκη Αλίμου στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (14/8) το πρωί, τη διαχείριση της πρώτης ομάδας αναλαμβάνει η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, η οποία ήρθε σε σχετική συμφωνία με τον πρόεδρο της Νίκης, Παναγιώτη Σαϊνίδη. Η ανακοίνωση των κυανέρυθρων αναφέρει:

«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανιωνίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Νίκη Αλίμου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24. Έπειτα από σχετική συμφωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο του γειτονικού σωματείου, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Σαϊνίδη, η Ακαδημία μας αναλαμβάνει την ευθύνη της λειτουργίας της πρώτης ομάδας της Νίκης, η οποία συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών.

Το ρόστερ της ομάδας θα συγκροτηθεί αφενός από παιδιά της Ακαδημίας μας που επιθυμούν να παραμείνουν στο δυναμικό του Πανιωνίου, αφετέρου από ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής που θα εκφράσουν την πρόθεση να ενταχθούν σε αυτό.

Βασικός σκοπός του εγχειρήματος είναι να δημιουργηθεί ένα είδος «γέφυρας» ανάμεσα στην Ακαδημία και την πρώτη ομάδα, προκειμένου να μειωθεί η ηλικιακή απόσταση ανάμεσα στα δύο μέρη.

Είναι αυτονόητο πως η δουλειά που θα γίνει στο τμήμα θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, με σκοπό πρωτίστως τη βελτίωση των αθλητών και, κατ' επέκταση, τη δημιουργία μιας ομάδας που θα απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και θα προσφέρει όμορφες στιγμές στους φιλάθλους που θα την παρακολουθούν.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο Καλαμακίου β' και φιλικά που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35