social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γύρισε στο «σπίτι» του με νίκη ο Παπάγος (pics)

Γύρισε στο «σπίτι» του με νίκη ο Παπάγος (pics)

Η αναμονή για τον νόστο του Παπάγου διήρκεσε δεκατέσσερα ολόκληρα έτη (!), όμως πλέον στις τάξεις του έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ότι το μέλλον ανήκει στην ομάδα τους!

Το απόγευμα της Κυριακής και μετά από πολυετή περιπλάνηση οι «στρατηγοί» γύρισαν στο «σπίτι» τους, στο ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο γήπεδο Παπάγου, επί της οδού Κύπρου, με τη συγκίνηση και τη χαρά να περισσεύουν στους ανθρώπους του συλλόγου, που τόσα χρόνια έδειξαν αστείρευτη υπομονή, για να «γευτούν» τελικά το γλυκό συναίσθημα του «επαναπατρισμού».

Η επιστροφή, μάλιστα, συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα, σε μία «πρεμιέρα» πάντως που αποδείχθηκε αγχωτική. Η ομάδα του Γ. Ντόκου επιβλήθηκε με 3-1 της Δόξας Γκύζη, καταφέρνοντας στα τελευταία λεπτά να λυγίσει την αντίσταση της ουραγού, πλην μαχητικής, αντιπάλου της. Οι κυανόλευκοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 25ο λεπτό χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Κουλούρης και εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξιάδης (1-0), για να έρθει η ισοφάριση στο 44' με το κοντινό πλασέ του Κούρου, μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του ίδιου παίκτη (1-1). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπάγος πίεσε για το νικητήριο γκολ και αφού πρώτα απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Σπυροπάλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80ο λεπτό, ακολούθως πήρε το προβάδισμα στο 85' με κεφαλιά του Φατούρου (1-0). Στο 90ο λεπτό ο Μπράτσος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ Ντάλλα.

papagos-orkos-2.jpg

Διαιτητές: Γεωργιτσόπουλος, Μούζας-Νάτσιος

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Λούτσος (70' Καπάνταης), Γύπαρης (67' Μπόλης), Αλεξιάδης (64' Δρυμωνίτης), Λιούκας, Καρβίκης, Μπράτσος, Φατούρος, Κωστόπουλος (64' Παπασταύρου), Μεσσίνι, Κουλούρης. 

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλλας, Οικονόμου, Μήτσουλας, Σπυροπάλι, Καρύκης, Γαγγαστάθης, Βέργος, Κούρος, Μαργαρίτης (63' Μπουρολιάς), Τσώνης, Ντερντές.  

gipedo-papagou.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35