social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαστημικός ΠΑΟ Ρουφ, 4-0 τον ΑΟ Περιστερίου

Διαστημικός ΠΑΟ Ρουφ, 4-0 τον ΑΟ Περιστερίου

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο ΠΑΟ Ρουφ το ματς με το Περιστέρι αφού η Αούστρια εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη της άμυνας του Ομίλου και επικράτησε με 4-0.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το α' μέρος αφού οι παίκτες του Νικου Παπαρούνη προηγήθηκαν στο 28' με 4-0.

Στο 3' ο Βουρνάζος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Νάσι έκανε το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους αφού στο 8' έκαναν δυο τα τέρματα τους. Ο Νάση εκτέλεσε το κόρνερ και αφού δημιούργηθηκε σύγχυση στα καρέ του Ξυδιά ο Στατήρης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έκανε το 2-0. Στο 23' ο Βουρνάζος... χτύπησε για δεύτερη φορά στο ματς αφού με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 28' ο Φέγγης βρήκε με ωραία πάσα τον Τσουκαλά ο οποίος με ατομική ενέγργεια και σουτ έκανε το 4-0.

Το Περιστέρι είχε κάποιες καλές στιγμές στο α' μέρος κυρίως στο 26' όταν ο Δρουγουνάκης έκανε τη σέντρα όμως κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. Στο 29' το σουτ του Κεφαλά πέρασε άουτ ενώ στο 33' ο Ξυδιάς έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Στατήρη.

Στο 38' ο Γεωραγκόπουλος έκανε το σουτ όμως ο Κουνάδης με σιγουρά απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 47 ο Κεφαλας έκανε τη σέντρα όμως ο Τατιογλου δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 53 ο Κουνάδης έκανε την επέμβαση του αγώνα στο φάουλ του Κωτσοβου και έδιωξε κόρνερ.

Στο 55 ο Τσουκαλάς βρήκε με σέντρα τον Κουραφαλο όμως το πλασε του τελευταίου πέρασε αουτ.

Στο 58 οι Γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού αποβλήθηκε ο Γεωργοπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκαρισμα πάνω στον Μπούζα.Στο 65 οι Περιστεριώτες έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να μειώσουν στο σκορ αφού οι αμυντικοί πρόλαβαν το σουτ του Κωτσοβου. Στο 81 ο Κωτσοβος έκανε το σουτ εκτός περιοχής όμως ο Κουνάδης ήταν σε σωστή θέση και μπλοκαρε τη μπαλα. 
Στο 84 ο Γεωργακοπουλος έκανε ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπαλα έφυγε αουτ. 

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης με βοηθούς τους Μπακογιάννη και Σερεβετα.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης) Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Νάσι, Τσουκαλάς, Βουρνάζος, Καλτσάς, Στατήρης (83 Καγιαντοπουλος), Φεγγης (83 Θερτσαι), Κουράφαλος (56' Αναστασίου), Τσουκαλάς (71' Μανέτας), Παλάτσιος (56' Σιμακου).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Κυβελος, Κωτσοβός, Κεφαλάς (66 Παππας), Τατιογλου, Βαγγέλης (32' Ζαφειράτος), Καμινιώτης (32' Γεωργακόπουλος), Μιχάλης (46' Λαγός).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35