social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανακούλιας: Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν!

Πανακούλιας: Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν!

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με την πορεία της ομάδας στην προετοιμασία καθώς και για την κλήρωση του πρωταθλήματος έκανε ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ, Στάθης Πανακούλιας.

Ο ίδιος στάθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα του αναφορικά με την στελέχωση του ρόστερ καθώς και στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά

"Ειμαστε σε καλό δρόμο αλλά θελουμε ακόμα πολύ δουλεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου παρότι είμαστε μια ομάδα από το μηδέν και κάθε μέρα ανεβαίνουμε και ένα σκαλοπάτι. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε και η δυσκολία του να βρούμε και ποδοσφαιριστές που θέλαμε έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Καταφέραμε όμως να έχουμε ενα καλό σύνολο που με πολύ δουλεια και υπομονή θα έχουμε αυτό που θελουμε. Η διοίκηση Κουναδη κάνει τα πάντα για να έχουμε ότι χρειαζόμαστε και αν βρεθεί κάτι καλό θα προχωρήσουμε. Έχουμε μέσο όρο ηλικίας 23ετων και αυτό είναι και το ευχάριστο και με κάποια έμπειρα παιδιά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Σίγουρα δεν θα ειμαστε στο επιθυμητό επίπεδο αλλά εχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου και θα ειμαστε σύντομα και παιχνίδι με παιχνίδι καλυτεροι για φτάσουμε στα επιθυμητά στάνταρ για την ομάδα μας. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους μου καλή σεζόν με υγεία".

Ερωτηθείς για την κλήρωση της ομάδας του, κ. Πανακούλιας σχολίασε: Είμαστε σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο με πολύ καλές ομάδες . Σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κατι. Σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35