social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το… δεξί η Διάνα, 3-1 τα «παραπονούμενα» Μελίσσια

Με το… δεξί η Διάνα, 3-1 τα «παραπονούμενα» Μελίσσια

Με δυο γκολ του Χρήστου Φάρου και τη δύναμη της έδρας, το «Ηλιούπολης Β», η Διάνα επικράτησε με 3-1 των Μελισσίων, τα οποία έχουν παράπονα για το τρίτο τέρμα που δέχθηκαν και μερικά σφυρίγματα του διαιτητή Θώμογλου, όπως ένα μαρκάρισμα του Πανίδη πριν το φινάλε του αγώνα για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και αιφνιδίασαν στο 2’ με τον Κολονέρο να αξιοποιεί την κεφαλιά-πάσα του Τσοπανάκου και να πλασάρει τον Μάρκου για το 0-1. Οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν και στο 9’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Βουλτσίδη από την καρδιά της περιοχής. Κοντά στο γκολ έφθασε και ο Κατσιάνης στο 13’ με κοντινή προβολή εντός περιοχής.

Η ισοφάριση (1-1) ήλθε στο 24’ έπειτα από βαθιά μπαλιά του Μπαρδάκη και άψογη ενέργεια του Φάρου στο ύψος της περιοχής. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ο Κατσιάνης «άγγιξε» το γκολ για άλλη μια φορά. Είναι ενδεικτικό ότι τα κόρνερ της Διάνα έφθασαν γρήγορα τα 10, ασκώντας πίεση στα Μελίσσια που έψαχναν καλά πατήματα. Η ανατροπή του σκηνικού έγινε στο 43’ με τον Βουλτσίδη να γυρίζει δύσκολα στον Φάρο και εκείνος με προβολή… υπερέντασης να γράφει το 2-1 απέναντι στον Καυκιά.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός είχε πέσει, ο Ποντικάκος μπήκε και δημιούργησε καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα, όπως στο 58’ με μια σέντρα σουτ, αλλά οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Μάρκου στο ντεμπούτο του. Η κορυφαία τους στιγμή στο 71’, όταν η μπάλα πέρασε από τον Μάρκου και οι Γλογοβίτης-Λημνιός δεν βρήκαν «εστία» παρότι ήταν κενή.

Η φάση που έφερε την «έκρηξη» των Μελισσίων έγινε στο 90+3’, με τον Ηλία Κουσάνα να κλέβει την μπάλα από τον Σβίγγο και να «σερβίρει» στον Ποντικάκο που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε τραυματίας, ενώ στο 90’ ένα φάουλ του Πανίδη στον Ζαμάνη ξεσήκωσε άλλη μια «θύελλα» αντιδράσεων για κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη που έδειξε ο διαιτητής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θώμογλου Γ., Γκούντας Κ. - Μπάγιας Ι.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Μάρκου, Παπαδόπουλος (52’ Πανίδης), Κουτσογκίλας (52’ Ποντικάκος), Νίκολι, Κατσιάνης, Μπαρδάκης, Καζάκος Α. (87’ Ζώης), Κωνσταντινίδης, Βουλτσίδης (76’ Ευθυμίου), Φάρος (87’ Κουσάνας Ηλ.), Παπαντζίμας.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Γιάννης Μαγγίνας): Καυκιάς, Γλογοβίτης (73’ Τσιάμης), Κρητικός (46’ Ζαμάνης), Παναγόπουλος, Τιμολέων, Μαράνος (60’ Σβίγγος), Παπαχρήστος (84’ Κοβός), Γαλανόπουλος, Κολονέρος, Τσοπανάκος (60’ Καρούτης), Λημνιός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35