social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν στο... μηδέν ΑΟΝΑ και Αλσούπολη (0-0)

Έμειναν στο... μηδέν ΑΟΝΑ και Αλσούπολη (0-0)

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε σήμερα (30/9) το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης Α' «Γ. Κοσικίδης», με τον τοπικό ΑΟΝΑ και την Αλσούπολη να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν στο γκολ, το οποίο όμως δεν πέτυχαν και, μοιραία, περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας, που ήταν ο πρώτος για τους γηπεδούχους στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Στις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις, ο γκολκίπερ Κατράνας αντέδρασε σωτήρια στο πλασέ του Μάζη στο 40', αλλά και στο τετ α τετ με τον Τρούση στο 55', ενώ στο 60' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το φάουλ του Μάζη, με τον Φραντζέσκο να αστοχεί σε εξ επαφής κεφαλιά στην επαναφορά. Στο 65' η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία στην κεφαλιά του Κωνσταντάκη και στο 85' ήταν η σειρά του Φραντζέσκου να αστοχήσει με εξ επαφής κεφαλιά.

Από την πλευρά τους, οι κυανόλευκοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, αρχικά σε προσπάθεια του Κυργοτάση που απέκρουσε ο Σούνας και ακολούθως σε εξ επαφής ενέργεια του Κουκουνασούλη η μπάλα πέρασε άουτ. 

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Δηλγερίδης-Τσολακίδης

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κατράνας, Αρβανιτάκης (60' Μιχαλάκης), Νταλλής (55' Τριτσινιώτης), Δρακούλης, Κουκουνασούλης, Μπαξεβάνης (55' Μαχαιρίδης), Λαγανάς, Μαρούντας (73' Κουλουρίδης), Φασούλας, Ρούσσος, Κυργοτάσης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Φειδάκης (46' Σώντας), Ψωμίδης, Ανδρέου, Ιωαννίδης, Κωνσταντάκης, Κουκιός (46' Φραντζέσκος), Τρούσης (67' Καφούσης), Μάζης, Καλύβας, Φάρκωνας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35