social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαγγίνας: Από το ματς με τη Νέα Ιωνία μόνο να κερδίσουμε έχουμε!

Μαγγίνας: Από το ματς με τη Νέα Ιωνία μόνο να κερδίσουμε έχουμε!

Μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, ο ΑΟ Μελισσίων επιστρέφει να αγωνιστεί ως γηπεδούχος, έστω κι αν δεν θα το πράξει στη φυσική του έδρα.

Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής (22/10) τη Νέα Ιωνία στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου, με τον έμπειρο προπονητή να σημειώνει στο Soccerlive πως υπάρχει καλή ψυχολογία, αλλά και πολλά προβλήματα.

«Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μόνο να κερδίσουμε έχουμε! Σίγουρα η ομάδα της Ν. Ιωνίας έχει το προβάδισμα, όμως κι εμείς θα δώσουμε μεγάλη προσοχή για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει καλή ψυχολογία, όμως έχουμε και προβλήματα με απουσίες» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Πάλι θα αγωνιστούμε σε ουδέτερο γήπεδο λόγω τιμωρίας, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ο κόσμος να ακολουθήσει την ομάδα και να τη βοηθήσει».

Στα αγωνιστικά, απόντες θα είναι ο κεντρικός αμυντικός Θ. Παναγόπουλος και ο γκολκίπερ Αλ. Παναγόπουλος, ενώ τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα μάθει ο τεχνικός των πράσινων αν θα έχει στη διάθεσή του ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από ίωση.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35