social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Ελπίζω τα παιδιά να μου βάλουν έξτρα πρόβλημα...

Βόγλης: Ελπίζω τα παιδιά να μου βάλουν έξτρα πρόβλημα...

Στο μέσο ενός δύσκολου εξαήμερου θα βρεθεί αύριο (1/11) το απόγευμα ο Διαγόρας Αιγάλεω, αφού μετά την επικράτηση επί του Καματερού (3-2) και λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΟ Ψυχικού, θα φιλοξενηθεί από τον Κένταυρο Βριλησσίων για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο Βασίλης Βόγλης μίλησε αρχικά για την πρόσφατη νίκη της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν ευκαιρίες στο αυριανό παιχνίδι να του προκαλέσουν «ευχάριστο πονοκέφαλο» για τη συνέχεια της σεζόν.

«Όπως είχα αναφέρει και την προηγούμενη εβδομάδα, μας περίμεν ένα πρόγραμμα φωτιά με τρία ματς με Καματερό, Κένταυρο Βριλησσίων και ΠΟΨ σε έξι μέρες, πράγμα που κάνει τη ζωή μας πολύ δύσκολη. Την Κυριακή κάναμε μια μεγαλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα ιστορική που πριν δύο χρόνια ήταν στην Α' Κατηγορία και η δική μας ομάδα στη Γ'. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε από που προερχομαστε και τι βάσεις έχει χτίσει ο καθένας για να καταφέρει ό,τι καταφέρνει σε κάθε παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη νίκη λοιπόν που την αξίζαμε γιατί είχαμε περίπου έξι με επτά κλασικές ευκαιρίες, στο τέλος ο αντίπαλος μας πίεσε αλλά είχαμε κοντά τις γραμμές μας και πήραμε αυτό που θέλαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά» σημείωσε για το ματς της περασμένης αγωνιστικής, ενώ για το αυριανό στα Βριλήσσια με τον Κένταυρο σημείωσε: «Παίζουμε απέναντι στην πιο καλή (βάσει αποτελεσμάτων από πέρσι) ομάδα της Αθήνας με πολύ ισχυρή έδρα που έχει ξεχάσει από ποτέ έχει να ηττηθεί και τους αξίζουν συγχαρητήρια! Από την πλευρά μας, θα πάμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, θα έχουμε και κάποιες αλλαγές γιατί πρέπει να δώσουμε ανάσες σε παίχτες όμως ευελπιστώ ότι θα αρπάξουν την ευκαιρία τα παιδια που θα αγωνιστούν και θα μου βάλουν ένα έξτρα πρόβλημα για τα επόμενα παιχνίδια...».

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35