social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανώτερος ο ΑΟ Ιλίου, δίκαια 1-0 τον Ηρακλή Περιστερίου

Ανώτερος ο ΑΟ Ιλίου, δίκαια 1-0 τον Ηρακλή Περιστερίου

Το ντέρμπι των δυτικών προαστίων και της 5ης αγωνιστικής στη Β' ΕΠΣΑ είχε νικητή και αυτός ήταν ο ΑΟ Ιλίου!

Αγωνιζόμενη με πείσμα και αποφασιστικότητα, η ομάδα του Α. Νάστου κατέβαλε τον Ηρακλή Περιστερίου και επικράτησε με 1-0, επιστρέφοντας στις επιτυχίες και παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της κατάταξης στον 2ο όμιλο. Στο δημοτικό στάδιο Ιλίου οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ, πάνω στο οποίο «έχτισαν» τη -δίκαιη- επικράτησή τους απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπάθησε εμφανώς να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο, αλλά που δεν μπόρεσε να φτάσει σε πολλές περιπτώσεις με αξιώσεις κοντά στην ισοφάριση.

Μόλις στο 15ο λεπτό, λοιπόν, ο Σκαμάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας αρκετά έξω από την περιοχή και αφού κινήθηκε μερικά μέτρα για να απελευθερωθεί, έπιασε το αριστερό δυνατό σουτ με το οποίο έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Νότη για το 1-0. Στο 23' ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 36' οι αμυνόμενοι έσωσαν την εστία τους από την κεφαλιά του Δαούτη, ενώ στο 44' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, με τον Ν. Μήτρο όμως να σουτάρει άουτ από διαγώνια θέση. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον αντίπαλο, όμως αμύνθηκαν προσεκτικά, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Μπακλέση. Σε μία από τις λίγες καλές στιγμές του Ηρακλή σε αυτό το διάστημα, ο Νίκος σούταρε άουτ στο 66', στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 77' ο ΑΟ Ιλίου «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, όμως ο γκολκίπερ Νότη απέκρουσε το σουτ του Λερούτσου, ενώ στο 85' ο Κουργιαλής είδε την μπάλα να φεύγει άουτ από την προσπάθειά του. Αμέσως μετά σημειώθηκε σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι ανάμεσα στους Τζώρτζη και Κυριάκο, με τον πρώτο να αντικαθίσταται αναγκαστικά, τον δεύτερο να παραμένει εκτός γραμμών για μερικά λεπτά και τον -πολύ καλό- Χριστοδούλου να σφυρίζει λίγο αργότερα τη λήξη του αγώνα, χωρίς να έχει καταγραφεί κάποια άλλη σπουδαία στιγμή.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Λ. Τσολακίδης-Μπόντζος

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Μπακλέσης, Κιτσώνης, Τζώρτζης (90' λ.τρ. Μπισμπίκης), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (76' Κουργιαλής), Λερούτσος, Φούρλας, Σκαμάνης, Παπαδημητρίου (67' Ασφής)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Αργύρης Πούλος): Νότη, Πολυζωγόπουλος (90' λ.τρ. Σακάι), Σφίχτης, Πάνος (81' Κυριάκος), Π. Μήτρος, Χάιδας, Χρυσοχόος (65' Νίκος), Ν. Μήτρος, Βασιλείου, Αρ. Σάσσαλος, Πουρίκη.

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35