social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό στις καθυστερήσεις για τον Άγιο Ιερόθεο στην έδρα του Απ. Χαλανδρίου (1-2)

Διπλό στις καθυστερήσεις για τον Άγιο Ιερόθεο στην έδρα του Απ. Χαλανδρίου (1-2)

Στο μοναδικό ματς που σημειώθηκαν γκολ στην Α' ΕΠΣΑ ήταν εκείνο που έλαβε χώρα στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου με τον Άγιο Ιερόθεο να πανηγυρίζει την τρίτη του νίκη αφού επικράτησε με 1-2 του τοπικού Απόλλωνα.

Οι κιτρινόμαυροι χάρη σε γκολ του Μπριστογιάννη στο 1' των καθυστερήσεων πήραν το ζητούμενο από το ματς που ήταν οι τρεις βαθμοί και πλέον βρίσκονται στην 13η θέση του 2ου ομίλου με δέκα βαθμούς.

Από την άλλη ο Απόλλων Χαλαναδρίου πάλεψε το ματς, είχε το μομέντουμ μετά την ισοφάριση όμως δεν τα κατάφερε μένοντας για δεύτερο ματς συνεχόμενο χωρίς νίκη.

Ο Άγιος Ιερόθεος θα πρέπει να σημειωθεί ότι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από 5 αγώνες.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειεις των δυο ομάδων με τον Μαρίνη στο 39' σε μια από τις ελάχιστες φάσεις του α' μέρους να κάνει το 0-1.

Στην επανάληψη ο Απόλλων βελτιώθηκε και έφτασε στην ισοφάριση χάρη σε γκολ του Κούρου στο 83'.

Και ενώ ο Απόλλων προσπάθησε να γυρίσει το ματς, ο Ιερόθεος κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Μπριστογιάννη στο 91'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος) Τρουλάκης, Παπουτσής, Πρόξενος (67' Νούσης), Αγκόλη, Αγγελόπουλος, Μπεθάνης (67' Καναλουπίτης), Νίνος (67' Κούρος), Ζώης, Κανδεράκης, Χαραλάμπους (76' Βλαχος), Λυμπερόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μπακοδήμος, Φράγκος (55 Μονεμβασίτης (90'  λ.τρ. Ζαγκλής)), Μαρίνης, Μηλιώνης, Καλιακούδας, Βελιανίτης, Τορτούλι, Γιαννόπουλος (55' Μπριστογιάννης) , Ντεμπά, Κωνσταντουλάκης (70' Νταϊφώτης), Ντιαγιέ (46' Γκόντα).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35