social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαζάρου: Σπουδαίο αποτέλεσμα που ανήκει 100% στους ποδοσφαιριστές!

Λαζάρου: Σπουδαίο αποτέλεσμα που ανήκει 100% στους ποδοσφαιριστές!

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του θέλησε να απονείμει ο Γιώργος Λαζάρου για τη μεγάλη νίκη (0-1) στα Βριλήσσια το πρωί της Κυριακής (7/1).

Ο τεχνικός της Αλσούπολης έκανε λόγο για σπουδαίο αποτέλεσμα που ήρθε παρά τα πολλά προβλήματα της περασμένης εβδομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο αντίπαλο των πράσινων, που δεν είναι άλλος από τον Αστέρα Ζωγράφου.

«Ήταν μια τεράστιας σημασίας νίκη για μας απέναντι σε έναν εξαιρετικο αντίπαλο και εκ των φαβορί του ομίλου. Μια νίκη σημαντική τόσο βαθμολογικά όσο και από πλευράς ψυχολογίας, η οποία ήταν απόρροια 100% της μεγάλης προσπάθειας των ποδοσφαιριστών μας. Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, που μετράγαμε μόνο απουσίες και προβλήματα, οι παίκτες μας βρήκαν το σθένος να τα ξεπεράσουν όλα αυτά και να πάρουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου, έναν συμπαγή και πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο. Περιμένω να δω τις επιστροφές που θα έχουμε και να διαμορφώσουμε το πλάνο μας. Σίγουρα πρέπει να ξαναδούμε συγκεκριμένα στοιχεία, τόσο στο κομμάτι της ανάπτυξης όσο και στις στατικές φάσεις επιθετικα. Ελπίζω ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα φανούμε εξίσου ανταγωνιστικοί».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35