social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ροκανίζει» τη διαφορά η Τερψιθέα, 2-0 στην Αργυρούπολη τον ΑΟΝΑ

«Ροκανίζει» τη διαφορά η Τερψιθέα, 2-0 στην Αργυρούπολη τον ΑΟΝΑ

Συνεχίζει αήττητη στο 2024 η Τερψιθέα και, συγχρόνως, «ροκανίζει» τη διαφορά που είχε δημιουργηθεί στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές από τις θέσεις που «χαρίζουν» σωτηρία.

Η ομάδα του Α. Μηλιά πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης, όπου επικράτησε με 2-0 του ΑΟΝΑ σε ένα ματς με υψηλή βαθμολογική σημασία. Μετά από ένα «άκαρπο» πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στο «τρίποντο». Στο 57' ο Πορταλιός σημείωσε το 0-1 με πλασέ μετά από γύρισμα του Μ. Θερτσάι, ενώ στο 70' ο Κολτσίδας αξιοποίησε κάθετη πάσα του Α. Θερτσάι και με πλασέ έγραψε το 0-2. Οι άνθρωποι της Τερψιθέας θέλησαν να ευχαριστήσουν εκείνους του ΑΟΝΑ για την άψογη φιλοξενία τους.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Ρούσσος-Αγγελάκης

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κατράνας, Μιχαλάκης (72' Σύλλας), Δρακούλης (59' Μπαξεβάνης), Μπιρτσάι, Λαχανάς, Νταλλής, Μαρούντας, Φασούλας, Ρούσσος (59' Ρίκης), Κυργοτάσης, Τριτσινιώτης (46' Καλφοδήμος)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιουλής, Ρήγας (67' Μυλωνάς), Τσιρόπουλος, Κοντονάσιος, Σταύρου, Μήτσιος, Μ. Θερτσάι, Α. Θερτσάι, Πορταλιός (75' Πετράτος), Τσαβαλιάς (83' Γραμματικόπουλος), Κολτσίδας.

(photo: Κώστας Αποστολόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35