social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλαϊτζίδης: Ελπίζουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και με Κηπούπολη

Καλαϊτζίδης: Ελπίζουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και με Κηπούπολη

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ βρίσκει τη Λαύρα Αργυρούπολης να ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο (22/10) την Κηπούπολη για την 2η αγωνιστική.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης μίλησε στο Soccerlive, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα παρουσιάσει αναλόγως καλό πρόσωπο, όπως εκείνο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παπάγο. «Παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο που προέρχεται από την Α' κατηγορία. Ελπίζουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όπως κάναμε και με τον Παπάγο» σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι, σε αυτή τη διακοπή, δουλέψαμε αρκετά, ειδικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, ενσωματώθηκαν κάποια νέα παιδιά. Μας λείπει βέβαια ο αγωνιστικός ρυθμός, όπως ισχύει για όλες τις ομάδες. Από τα φιλικά παιχνίδια βγάζεις κάποια συμπεράσματα, αλλά δεν είναι σαν τα επίσημα παιχνίδια».

Στον επίλογό του, ο νεαρός προπονητής έστειλε το μήνυμά του: «Απευθύνουμε κάλεσμα στον κόσμο της Λαύρας και της περιοχής να μας βοηθήσει στην επανεκκίνηση, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν. Ελπίζουμε να μας στηρίξει και να τον ανταμείψουμε».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35