social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσωσε» τον βαθμό στο τέλος ο Ορφέας Αιγάλεω, 2-2 με Ελευθερούπολη

«Έσωσε» τον βαθμό στο τέλος ο Ορφέας Αιγάλεω, 2-2 με Ελευθερούπολη

Βρέθηκε να προηγείται στο σκορ, κινδύνεψε με ήττα, όμως στο τέλος ο Ορφέας Αιγάλεω κατάφερε να «σώσει» τον βαθμό, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την Ελευθερούπολη.

Στο ΔΑΚ Αιγάλεω οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά και πήραν το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με πλασέ του Σελμανάι (1-0), όμως μέχρι να συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στην ανατροπή. Στο 14' ο Ψυλλάκης ισοφάρισε σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ και στο 27' ο Λέκκας με σουτ σημείωσε το 1-2. Στο δεύτερο μέρος οι κόκκινοι πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και τελικά έφτασαν σε αυτή στο 95', όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Χαρίτος με το σώμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Διαιτητές: Σταθόπουλος, Συνεφιάς-Πρίντζιος

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Αγγελακόπουλος (80' Σιόζιος), Μαλεσσόβας (46' Καρδαράς), Μπελιάς, Βουτσινάς (46' Κονγκίνη), Λούκας (46' Μαγαλιός), Λουμίδης, Αγγελόπουλος (36' Φανός), Σελμανάι, Βουτσιώτης, Χαρίτος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος, Ψυλλάκης, Χαλκιαδάκης, Σωτηρίου, Γκιτάκος (90' Γεωργίου), Λέκκας, Παντελαίος, Σερδενές, Μπονγκουέ (71' Μεσάκου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35