social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έβαλε... τρίποντο στο Αιγάλεω ο ΑΟ Καλαμακίου (3-1 την Ιεράπολη)

Έβαλε... τρίποντο στο Αιγάλεω ο ΑΟ Καλαμακίου (3-1 την Ιεράπολη)

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας ο ΑΟ Καλαμακίου έφερε «τούμπα» το ματς με την Ιεράπολη και έφτασε στη νίκη με σκορ 3-1.

Στο γήπεδο Ορυζομύλων έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για την 20η αγωνιστική, στο οποίο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 30ο λεπτό χάρη σε πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Κυργοτάση και εκτέλεσε εύστοχα ο Γριμάνης (1-0). Κι, όμως, μέχρι την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι είχαν γίνει ο οδηγός στο σκορ! Στο 42' ο Παππάς ισοφάρισε με προβολή μετά από γύρισμα του Παπαχρόνη (1-1) και στο 45' ο Χαλιτάι με σουτ σημείωσε το 1-2! Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 69' ο Παπαϊορδάνου με προσποίηση και αριστερό πλασέ σε αντεπίθεση.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Ζήσης-Αργυριάδης

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανωλίκας, Μακρής (65' Πατσιαμάνης), Χαρίτος (72' Πέτρο), Γιαννούλης, Μπιάζης, Βέρρας (72' Τσαπουρνής), Διαμαντόπουλος (65' Αλευράς), Καραγεώργος, Ασημακούλας, Μανταζίν (65' Ανδρονιώτης), Γριμάνης

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Καλογερόπουλος (58' Μανίκης), Γαλιατσάτος, Παπαχρόνης (58' Τσαγκαλίδης), Κυργοτάσης, Μπιζιργιάννης (46' Παυλίδης), Παππάς (46' Μπουζιούρης), Λάιος, Χαλιτάι (66' Κυριμλίογλου), Γιανναράκος, Παπαϊορδάνου. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35