social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απώλεια για Φοίνικα Περιστερίου, 0-0 με την ψυχωμένη Αλσούπολη

Απώλεια για Φοίνικα Περιστερίου, 0-0 με την ψυχωμένη Αλσούπολη

Τον κίνδυνο να βρεθεί αύριο (24/3) με... συγκάτοικους στην κορυφή του 1ου ομίλου αντιμετωπίζει ο Φοίνικας Περιστερίου.

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την Αλσούπολη και, πλέον, βρίσκεται στο +3 από τον Χαραυγιακό και τα Βριλήσσια, που έχουν ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Γ. Λαζάρου εμφανίστηκε ψυχωμένη στον αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, θα μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο να έχει φτάσει ακόμη και στη νίκη.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον Φοίνικα να έχει την ελαφρά υπεροχή, αλλά τη σπουδαία φάση να λείπει από τις δύο εστίες. Θα πρέπει να αναφερθεί, ωστόσο, ότι στο 32' οι άνθρωποί του ζήτησαν πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Αθανασάκης. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβηκαν για να πιέσουν, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Σούνα. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ σε κάποιες «φαρμακερές» αντεπιθέσεις τους.

Διαιτητές: Πατεράκης, Κουλοσούσας-Τσαγκάρης

ΦΟΊΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Διονυσόπουλος, Νίτσογλου (65' Ηροδότου), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Κόρδας (61' Καλογρίδης), Χαλικιάς (77' Ηλιόπουλος), Λαγός, Αθανασάκης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Σώντας, Μάνδαλος, Ανδρέου, Ιωαννίδης, Δουγέκος, Δρυμωνίτης (71' Αρναρέλλης), Κωνσταντάκης, Παπαδήμας (48' Διαμαντόπουλος), Σταθόπουλος, Τρούσης (90' Βασίλι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35