social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε ευκαιρίες ο Διαγόρας και την... ευκαιρία η Κορωνίδα (2-2)

Έχασε ευκαιρίες ο Διαγόρας και την... ευκαιρία η Κορωνίδα (2-2)

Στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου είχαν τους λόγους τους να νιώθουν ανάμεικτα συναισθήματα τόσο στις τάξεις της Κορωνίδας όσο και σε εκείνες του Διαγόρα, μετά την αναμέτρησή τους για την 21η αγωνιστική που δεν ανέδειξε νικητή (2-2).

Η Κορωνίδα «άγγιξε» το «τρίποντο» σε ένα ματς που σε αρκετές περιπτώσεις στάθηκε «τυχερή», ο Διαγόρας Αιγάλεω «έσωσε» στο τέλος έναν βαθμό, έπειτα από ένα ματς που είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Ήταν, μάλιστα, η ομάδα που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ, όταν ο Καμπεράι «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ στο 4ο λεπτό. Στο 22' ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπότης για το 0-1. Ωστόσο, η συνέχεια είχε διαφορετική τροπή, αφού στο 44' ο Κοτόβ αξιοποίησε μπαλιά του Καράμπελα και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Μπότης αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 52' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι με σουτ, για να φτάσουμε στο 55' όπου ο Τσελέντης με σουτ από θέση εκτός περιοχής σκόραρε για το 2-1! Οι πρωτοπόροι του 3ου ομίλου άσκησαν έντονη πίεση για την ισοφάριση, είχαν και δοκάρι σε σουτ του Μουράτη στο 78', για να πετύχουν εν τέλει το γκολ στο 94ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ του Καλλίλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπότη (2-2).

Ο Διαγόρας έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από «τρίποντο», για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πήρε θετικό αποτέλεσμα η Κορωνίδα.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Κολλιάκος-Μητροφάνης

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Γιαννόγλου, Κονιτόπουλος (46' Κορρές), Σοαντζόγλου, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Παπαδέλης, Μαύρος, Καραγιάννης (84' Μπρούμας), Κοτόβ (88' Μούσα), Σκέμπι (46' Τσελέντης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Κολοβός (61' Μάκρας), Αγγελόπουλος, Σκλαβενίτης (74' Λευθεριώτης), Μελής (46' Τζαβάρας), Ζήκος, Μπότης, Μπόζας (81' Καλλίλας), Σιδηρόπουλος (61' Φέκκας), Μουράτης, Καμπεράι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35