social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετη η Λαύρα Αργυρούπολης, 3-0 τη Δόξα Γκύζη

Άνετη η Λαύρα Αργυρούπολης, 3-0 τη Δόξα Γκύζη

Σταθερά στις υψηλές θέσεις της κατάταξης παραμένει στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ η Λαύρα Αργυρούπολης, η οποία εδραιώνεται στην πρώτη πεντάδα.

Η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη επιβλήθηκε με 3-0 της Δόξας Γκύζη, που βλέπει το «όνειρο» της σωτηρίας να απομακρύνεται.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Πεχλιβανίδης βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ. Την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Λιάπα με πλασέ στο 16'. Στο 18' οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με πλασέ του Καρκάνη (1-0), θέτοντας βάσεις για την επικράτηση. Στο 65' ο Κοκοβίδης με πλασέ σημείωσε το 2-0 και στο 86' ο Λιάπας με προβολή μετά από κεφαλιά πάσα του Πολυμερόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Καπίρης, Πρίντζιος-Ματσούκας

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Ζέζας, Πολυμερόπουλος, Μυλωνίδης (92' Παπαγεωργίου), Τσαπατσάρης (92' Αγγελακόπουλος), Ασωνίτης, Πεχλιβανίδης, Μαυρόπουλος (64' Κοκοβίδης), Καρκάνης, Αλεξίου, Ηλιόπουλος (83' Βουλτσίδης), Λιάπας (92' Ζαρίκος)

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλας, Κουτσουδάκης (46' Τσώνης), Τσαίμος (68' Ντερντές), Μαρκάκης (88' Καραθανάσης), Συριανός, Κόκκαλης, Μπουρολιάς (88' Γαβριήλ), Κούρος, Σταμάτης (68' Χιωτάκης), Γιακουμάκης, Μαργαρίτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35