social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζορίστηκε αλλά... καθάρισε ο Αστέρας Γλυφάδας στο Περιστέρι, 4-1 την Άμιλλα

Ζορίστηκε αλλά... καθάρισε ο Αστέρας Γλυφάδας στο Περιστέρι, 4-1 την Άμιλλα

Κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν η υπόθεση «νίκη» για τον Αστέρα Γλυφάδας στο Περιστέρι κόντρα στην ουραγό Άμιλλα.

Η ομάδα του Ν. Τσαμπίρα επικράτησε με 4-1, ωστόσο η νίκη επιτεύχθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο και αφού προηγουμένως ο αντίπαλος είχε χάσει την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με χτύπημα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι, μάλιστα, που πήραν το προβάδισμα στο 40ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Κλάδη (1-0). Ωστόσο, πριν την ανάπαυλα, μόλις τρία λεπτά αργότερα (43'), ο Χρ. Μπαλαφούτης αποκατέστησε την ισορροπία, σημειώνοντας το 1-1 με προσωπική ενέργεια και πλασέ, αφού προσπέρασε και τον Κανελλόπουλο. Στο 56' η Άμιλλα είχε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί ξανά, όμως ο Κατσιούλας νικήθηκε από τον γκολκίπερ Λώλο σε εκτέλεση πέναλτι. Στο 70' έγινε το 1-2 χάρη σε σουτ του Χρυσικού από θέση εκτός περιοχής και στο 82' ο Χρ. Μπαλαφούτης «κρέμασε» με λόμπα από το ημικύκλιο στον χώρο του κέντρου τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-3. Το τελικό 1-4 σημειώθηκε από το πλασέ του Χρυσικού στο 86'.

Διαιτητές: Τζίκας, Χατζηδάκης-Στρίκος

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Γκούμας (61' Σαβοάια), Σώκος, Καΐσας, Κατσιμπούλας, Κατσιούλας (61' Καλόγηρος), Καπίρης (61' Ράλλης), Πρίντζιος, Δημητριάδης, Κουτσοκώστας, Κλάδης (84' Γκόγκας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Λώλος, Μπαρμπαλιάς, Βιέννας (46' Α. Μπαλαφούτης), Νικολόπουλος (46' Βιτωράτος), Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος (87' Παπαμιχάλης), Κουντουριώτης (77' Καραβίδας), Τριανταφυλλάκης, Χρ. Μπαλαφούτης (84' Κόντος), Χρυσικός, Καλαντζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35