social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανώτερη η Λυκόβρυση, 3-1 τον Αστέρα Ζωγράφου

Ανώτερη η Λυκόβρυση, 3-1 τον Αστέρα Ζωγράφου

Με αποφασιστική εμφάνιση η Λυκόβρυση «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Αστέρα Ζωγράφου και παραμένει στα υψηλά «σκαλοπάτια» της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Κ. Ιωάννου επικράτησε με 3-1, «χτίζοντας» τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Στο 14ο λεπτό ο Ν. Απέργης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+1') ο Τασιούδης κοντρόλαρε ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή και με σουτ στη γωνία της εστίας σημείωσε το 2-0. Στο 77' ο Αθανασάκος μείωσε με σουτ σε 2-1, όμως οι γηπεδούχοι... είπαν την τελευταία λέξη στο ματς, φτάνοντας στο 3-1 στο 82' με κεφαλιά του Δουληγέρη μετά από σέντρα του Τριάντη.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Πρασσά-Ρομπότης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Τριάντης, Γαλακτίδης (74' Δουληγέρης), Γιώτης, Μιγκάκης, Κορρές, Κορδάκης (66' Ρόμπολας), Τασιούδης (84' Γ. Απέργης), Πετράκης, Χρυσογονίδης, Ν. Απέργης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Λαχανάς, Στεργίου (46' Ιωαννίδης), Δρακάς, Τούντας, Εξηντάρης, Μάντζαρης (57' Παπαθανάσης), Κούρρα, Τσιάκαλος, Κυριαζής, Μπλιώνας (46' Αθανασάκος), Καραμάνος (57' Κορρές).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35