social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα το Καματερό, 2-1 την Ιεράπολη

Δύσκολα το Καματερό, 2-1 την Ιεράπολη

Τα βρήκε... σκούρα απέναντι στη μαχητική Ιεράπολη το Καματερό, στο τέλος όμως κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και να ανέβει πάλι στην 4η θέση, στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Τζώτζη επικράτησε με 2-1 για την 21η αγωνιστική, φτάνοντας στην επιτυχία στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που αιφνιδίασαν στο πρώτο ημίχρονο με τις καλύτερες στιγμές για γκολ, όμως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 41' χάρη σε σουτ του Παππά μετά από ασίστ του Τσουτσάνη (1-0).

Η ομάδα του Αιγάλεω έφερε το ματς στα ίσια στο 67ο λεπτό, όταν ο Ασημακούλας ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Κολιάκη σε σουτ του Αλευρά και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Οι Καματεριώτες έψαξαν γρήγορα το δεύτερο γκολ και, μάλιστα, είχαν δοκάρι σε σουτ του Τσουτσάνη στο 73'. Τελικά, κατάφεραν να πετύχουν το 2-1 στο 81', με τον Παππά να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με πλασέ μετά από απόκρουση του Μανωλίκα σε κεφαλιά του Μπίμπιζα.

Διαιτητές: Πατεράκης, Ματσούκας-Παπαγιαννάκης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Πιτέλης, Παπαιωάννου, Μαυροειδής, Μπίμπιζας, Κουμπάρος, Τσουτσάνης, Παππάς, Νικολάου (86' Γεωργόπουλος), Μπινέρι (62' Πέτρου), Καλογερής (78' Μελισσιανός)

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανωλίκας, Μακρής (46' Αλευράς), Διαμαντόπουλος, Βιτουλαδίτης, Γιαννούλης (46' Μπάτης), Μαρασίν (86' Ανδρονιώτης), Γριμάνης, Χαρίτος (79' Τσαπούρνης), Καραγεώργος, Βέρρας, Ασημακούλας (79' Πατσιαμάνης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35