social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» ο Άτλας Κυψέλης, 2-0 τον Αστέρα Γλυφάδας!

Τεράστιο «διπλό» ο Άτλας Κυψέλης, 2-0 τον Αστέρα Γλυφάδας!

Με ένα μεγάλο αποτέλεσμα επέστρεψε ο Άτλας Κυψέλης στις υποχρεώσεις του μετά τη διακοπή στο Πρωτάθληματτης Β' ΕΠΣΑ το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Τερψιθέας, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Γλυφάδας, στην αναμέτρησή τους για την 22η αγωνιστική. Έτσι, πλησίασε ακόμη περισσότερο τις θέσεις που προσφέρουν απευθείας τη σωτηρία στον 2ο όμιλο.

Μετά από ένα «άκαρπο» πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και πήραν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό, χάρη σε κοντινό πλασέ του Οχούνου έπειτα από γέμισμα στην περιοχή (0-1). Στο 63' ο Σ. Νάσι με σουτ σημείωσε το 0-2, φέρνοντας την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του «τριπόντου». Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κουντουριώτης απευθείας με κόκκινη κάρτα για απρεπή συμπεριφορά.

Διαιτητές: Γκίκας, Μπόντζος-Συνεφιάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Λώλος, Μπαρλαμπάς (52' Βιτωράτος), Παπαμιχάλης (52' Κουντουριώτης), Παπακωνσταντίνου, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Τριανταφυλλάκης, Χρ. Μπαλαφούτης, Α. Μπαλαφούτης, Καλαντζής

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντουράς, Κόστα, Βούλγαρης (59' Κούτσης), Λιβάνιος, Μαρμαράς, Κοσμίδης, Οχούνου (85' Μπάρε), Τσαλαβούτας (59' Σ. Νάσι), Κώης, Καβαλιέρης, Στραβοκέφαλος (59' Τσιτσόπουλος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35