social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Είδε... κι έπαθε με Αλσούπολη ο Κένταυρος Βριλησσίων (1-2)

Είδε... κι έπαθε με Αλσούπολη ο Κένταυρος Βριλησσίων (1-2)

Αντιμέτωπος με την πρώτη του απώλεια βαθμών βρέθηκε σήμερα (12/11) ο Κένταυρος, όμως ως... δια μαγείας κατάφερε στο φινάλε της αναμέτρησης να την αποφύγει και να καταβάλει με 2-1 την έξοχη Αλσούπολη!

Στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 53ο λεπτό με κεφαλιά του Τρούσι (1-0) και τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τα... πάνω κάτω στο τελευταίο δεκάλεπτο «καθαρού» αγώνα! Στο 85' ήρθε η ισοφάριση έπειτα από αυτογκόλ του Παπαδήμα (1-1), για να φτάσουμε στο 93ο λεπτό όπου ο Γκούγκας έγραψε το 1-2 και το... 5Χ5 για τους πρωτοπόρους του 3ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ!

Διαιτητές: Κατοίκος, Αραβίδης-Καφρίτσας

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγεώργος, Παππούς, Καρυπίδης, Φειδάκης, Κωνσταντάκης (85' Γκίκας), Κοκότης, Τρούσι (82' Χαραλάμπους), Παπαδήμας, Περουτσέας (80' Τσάλας), Τσούκας, Ιακωβίδης (82' Βασιλάκος)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Αργυρόπουλος, Ταουζής, Σταυρόπουλος, Γεωργουδάκης (90' Ευαγγελίου), Φελέκης, Μανίκας, Τσαντήλας (46' Δέτσης), Γκούγκας (90' Κολλιός), Μπαλατσούρας, Μπρίλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35