social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι... αγριεμένοι Λύκοι πέρασαν κι από τη Ν. Ιωνία (1-0 την Ελευθερούπολη)

Οι... αγριεμένοι Λύκοι πέρασαν κι από τη Ν. Ιωνία (1-0 την Ελευθερούπολη)

Την έκτη τους νίκη σε επτά παιχνίδια μέσα στο 2024 πέτυχαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι πατούν γερά στον αγωνιστικό χώρο και ανεβαίνοντας πάλι στην κορυφή, περιμένοντας πλέον «γκέλα» του Τριφυλλιακού στο ματς με τον Ιπποκράτη για να παραμείνουν εκεί.

Η ομάδα του Ν. Μαρωνίτη πέρασε χωρίς απώλειες από το δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας, όπου επικράτησε με 1-0 της Ελευθερούπολης χάρη σε ένα γκολ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Θ. Παναγόπουλος «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ, όμως επτά λεπτά αργότερα (10') ο Περλέσι δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ για το 0-1! Οι γηπεδούχοι πήραν σταδιακά την πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξαν την ισοφάριση όμως δεν μπόρεσαν να την πετύχουν. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 75ο λεπτό διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ζητώντας γκολ σε σουτ του Παντελαίου όπου η πορεία της μπάλας ανακόπηκε από τους αμυνομένους, με τους ανθρώπους της Ελευθερούπολης να υποστηρίζουν ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

eleftheroupoli-lykoi.jpg

Στο 84' ο Τσατσαλίδης είχε δοκάρι με σουτ από θέση εκτός περιοχής, χάνοντας την ευκαιρία να... τελειώσει εκεί το παιχνίδι.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Λεονταρίδης-Κολλιάκος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Τραϊκόπουλος (55' Παναγόπουλος), Ψυλλάκης, Φλώρος (65' Γεωργίου), Σωτηρίου, Καντελμίδης, Λέκκας, Παντελαίος, Σερδενές, Μπονγκουέ (46' Μεζάκου)

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Νίκος Μαρωνίτης): Παρασκευόπουλος, Μητρώκας (70' Λώλος), Περιβολαράκης, Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Ταρούσα, Χλωρός (46' Γκοτσούλιας), Ασκοτίρης, Μπούσκος, Περλέσι, Παπαδάκης (60' Τσατσαλίδης)

 


Σχετικά άρθρα

Σιλιγαρδάκης στον Πανερυθραϊκό

Φοίνικας Περιστερίου: Συνεχίζει με «πύργο» στην άμυνα τον Αναγνωστόπουλο

Φοβερή η Διάνα με γκολ στο 85 και 93 πέρασε από το Παλαιο Φάληρο (3-4 την Δάφνη)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35