social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» στο Γαλάτσι (0-2) το Καματερό που διεκδικεί!

«Διπλό» στο Γαλάτσι (0-2) το Καματερό που διεκδικεί!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε το Καματερό και πλησίασε ακόμη περισσότερο την κορυφή στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Τζώτζη επικράτησε με 2-0 στο Γαλάτσι απέναντι στον ΠΑΣ, που πραγματοποίησε επίσης καλή εμφάνιση αλλά του στοίχισε η έκβαση σε συγκεκριμένες φάσεις στο δεύτερο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μόλις στο 4ο λεπτό σε σουτ του Μπινέρι, όμως προηγήθηκαν στο 39', όταν μετά από γύρισμα του προαναφερθέντος, ο Τσουτσάνης νικήθηκε αρχικά από τον Θεοφανίδη, αλλά με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε για το 0-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο δραστήριοι και, μάλιστα, είχαν δοκάρι σε πλασέ του Γεωργαντώνη μετά από θαυμάσια συνεργασία του με τον Θεοδωρακάτο στο 63'. Στο 75' ο Δουδουμόπουλος ανέτρεψε αντίπαλό του που ετοιμαζόταν να μπει στην περιοχή, με συνέπεια να αποβληθεί απευθείας με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Την εκτέλεση φάουλ ανέλαβε ο Παππάς, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 στο 76'. Κάπου εκεί επί της ουσίας το ματς «τελείωσε». Μάλιστα, στο 82' ο Μπινέρι είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με κεφαλιά.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Τσολακίδης-Παπαηλίας

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Παπαδόπουλος (46' Γεωργαντώνης), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (85' Τσαπατώρης), Νταβαρίνος, Γράβας (79' Νάτσινας), Μπαϊράμι, Τσεπάς (85' Αρετάκης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Τζωρτζίνης, Μαυροειδής, Πιτέλης, Τσουρούλας, Κουμπάρος, Τσουτσάνης, Παππάς, Νικολάου (83' Αϊβαλιώτης), Μπινέρι (92' Πέτρου), Καλογερής (89' Μελισσιάνος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35