social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Δίκαιη η ισοπαλία

Βόγλης: Δίκαιη η ισοπαλία

Την παρακάτω γραπτή δήλωση απέστειλε ο Βασίλης Βόγλης στην ιστοσελίδα μας, αναφορικά με το ντέρμπι κορυφής με τον Αττικό στο γήπεδο Ακαδ. Πλάτωνος που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).

Αναλυτικά, ο τεχνικός του Διαγόρας Αιγάλεω αναφέρει:
«Ολη την εβδομάδα που πέρασε κ ενώ θα έπρεπε η ομαδα να έχει ηρεμια για να πάει να παίξει αυτό το ντέρμπι έγινε ότι έγινε κ μας αποσυντονισε απο το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι...
Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του αττικού που έδειξαν επίπεδο κ φιλοξενία κ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα στην αποστολή της ομάδας μου!επίσης πολύς κόσμος γνωρίζει την παρεξήγηση μου με τον Φώντα Καζακοπουλο κατα το παρελθον, (ισως πουλαει να παιζουμε αντιπαλοι γτ είναι το δευτερο συνεχόμενο παιχνιδι που παιζουμε κ γεμιζουμε ενα ολοκληρο γηπεδο, το προηγουμενο ηταν άμιλλα-Ιπποκράτης στο γηπεδο του Ιερόθεου) εληξε σήμερα οριστικά, κρατάω τα λόγια του κ του εύχομαι τα καλυτερα! αυτες ειναι οι εικονες που μου μενουν απο σημερα πρωτα απ'ολα, μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό που ναι μεν υπάρχει ανταγωνισμός,είμαστε ομως εκείνοι που πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα κ να δείχνουμε σεβασμο που στο τέλος της ημέρας αυτό μετράει...επίσης συγχαρητήρια για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που θύμισε αγώνα εθνικών κατηγοριών δημιουργώντας σε όλους εμάς που ειμασταν εντος γηπέδου συναισθήματα που θα μας μείνουν!
Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι σε ένα γήπεδο που οι διαστάσεις δεν σου επιτρεπουν να παίξεις ποδοσφαιρο όμως προσπαθήσαμε βάλαμε ένα γκολ με την λήξη του ημιχρόνου κ δεχθήκαμε ένα πέναλτι καθαρό κ από κει κ πέρα θα μπορούσαν να νικήσουν κ οι δύο ομάδες, ειχαμε κ οι δυο κλασικες ευκαιριες όμως θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιη στο τέλος!

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους διαιτητές κ τους παρατηρητές του αγωνα που κράτησαν το παιχνίδι σε άψογο επίπεδο!

Από κει κ περα έχουμε μπροστα μας 7 τελικους, πρέπει να τα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά κ με σοβαρότητα κ αγωνιστική συνέπεια να κρατήσουμε την κορυφή ως το τέλος!»

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35