social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παύλοβιτς: Σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων και πήραμε τεράστια νίκη

Παύλοβιτς: Σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων και πήραμε τεράστια νίκη

Εμφανώς χαρούμενος είναι ο Θανάσης Παύλοβιτς μετά -και- την πρόσφατη νίκη του Υμηττού κόντρα στους Λύκους Χαϊδαρίου (2-1).

Η ομάδα του πήρε ένα πολύτιμης σημασίας «τρίποντο» απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός με τοποθέτησή του στο Soccerlive.

«Πήραμε μία τεράστια νίκη βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής σημασίας επί ενός αντιπάλου πρωτοπόρου μέχρι προχθές στην βαθμολογία, όπως οι Λύκοι Χαϊδαρίου. Το τρίποντο αυτό, εκτός σοβαρού απροόπτου, μας φέρνει πολύ κοντά στην εξασφάλιση τής παραμονής στην κατηγορία. Η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερη διάσταση γιατί επετεύχθη επί ενός αντιπάλου άξιου και ποιοτικού και το σημαντικότερο για την ομάδα μου με τεράστια προβλήματα απουσιών και τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, ούτε λίγο ούτε πολύ 6-7 βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά και εναλλακτικών. Παρ' όλα αυτά σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων παίρνοντας τους τρεις πόντους πιάνονται υψηλά στάνταρ απόδοσης και τακτικής προσέγγισης τόσο στην αμυντική μας λειτουργία όσο και στην επιθετική ανάπτυξη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πιεστήκαμε από τον αντίπαλο αλλά με σωστή διαχείριση πήραμε αυτό που αξίζαμε. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και σε αυτό συνέβαλαν και οι δύο ομάδες με το καθαρό τους παιχνίδι παρά την σπουδαιότητα του παιχνιδιού και σε αυτό πρέπει να δώσουμε τα εύσημα» σχολίασε σχετικά με το ματς ο προπονητής των «πορτοκαλί» και κατέληξε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τα ψυχικά αποθέματα και το πάθος που επέδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο και την ίδια φιλοσοφία στα εναπομέναντα παιχνίδια, παρότι οι απουσίες μας θα συνεχιστούν, για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35