social fb social inst social yt

mylostentes

Τάκης Αγγελάκης: Η φιλοσοφία του Αετού Κορυδαλλού δεν αλλάζει

Τάκης Αγγελάκης: Η φιλοσοφία του Αετού Κορυδαλλού δεν αλλάζει

Έχει υπηρετήσει από το πόστο του προπονητή αρκετές ομάδες στα πρωταθλήματα του Πειραιά κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει αρκετές παραστάσεις και εμπειρίες.

Ο λόγος για τον προπονητή του Αετού Κορυδαλλού, Τάκη Αγγελάκη ο οποίος βρίσκεται σε σκέψεις μετά τα τελευταία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον αθλητισμό.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε για την υπάρχουσα κατάσταση και τόνισε "Έχουν μιλήσει πολλοί και νομίζω ότι έχουμε γίνεται κουραστικοί καθώς επαναλαμβανόμαστε. Νομίζω ότι προέχει η υγεία σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε. Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου να ξεπεράσουμε το κακό που μας βρήκε και να μπούμε στην κανονικότητκα. Ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό για εμάς και για όσους ασχολούνται με αυτό το κομμάτι η ζωή μας. Ο αθλητισμός είναι υγεία και η γνώμη μου είναι ότι εφόσον υπάρχει βελτίωση πρέπει να ανοίξουν τα γήπεδα γιατί μικρά μεγάλοι θέλουν και πρέπει να αθληθούν και να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει'.

Για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ο κ. Αγγελάκης πρόσθεσε:

"Εμείς σαν ομάδα ο κυρίαρχος μας στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά επειδή όλα τα χρόνια δίνουμε βάσει στις ακαδημίες θέλουμε να εκπαιδεύουμε και να αναδεικνύουμε ποδοσφαιριστές και η ομάδα μας να είναι όσο μπορεί πιο ψηλά στην κατάταξη".

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος στον Πειραιά τόνισε:

"Πιστεύω ότι μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο φέτος γιατί είναι μεγάλοι σε όγκο οι όμιλοι. Θα μπορούσε ο κάθε όμιλος να έχει λιγότερες ομάδες για να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα". 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35