social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε καλό δρόμο η Χαλκηδόνα, 3-0 τον Αμπελακιακό

Σε καλό δρόμο η Χαλκηδόνα, 3-0 τον Αμπελακιακό

 

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη η Χαλκηδόνα επικράτησε με 3-0 του Αμπελακιακού, σε νέο φιλικό που έδωσε σήμερα(26/8) στο «Π. Νικολαΐδης». 

Η ομάδα του Γιάννη Κούση κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο σε διάστημα 15 λεπτων με τους Κορτέση(60'), Αυγέρη(65') και Βλάχου(75') και φαίνεται ότι σιγά σιγά οι παίκτες αποκτούν χημεία και κυρίως συνδυάζονται επιθετικά, ενώ σημαντικό το μηδέν παθητικό για δεύτερο σερί ματς. Από την άλλη μεριά οι νησιώτες του Δημήτρη Αλειφεράκη παρουσίασαν μια καλή εικόνα, όμως φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά ενόψει των επίσημων αγώνων. 

 

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ(Γιάννης Κούσης): Θεοδωρούλας, Σουλιώτης, Πνευματικός, Φέκος, Ζαρκαδούλας, Μπεκάκος, Βοργιάς, Κατσάνης, Παναγιωτόπουλος, Αυγέρης, Κορτέσης. 

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κατσιγιάννης, Μπουζάλι, Καρυτινός, Αθανασιάδης Μ., Αθανασιάδης Ν., Μανδαμαδιώτης, Τσαλίκης, Οικονομάκης και Βλάχος. 

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ(Δημήτρης Αλειφεράκης): Γαρείος, Κίντι, Ρισβάνης, Χουχούλης, Χαλούλος, Μαρούδης, Μπέκα, Σγούρδας, Ντόνε, Μιχαλάκης, Μουρελάτος. 

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Βουδούρης, Κούκης, Μπούτσερ, Μπέκα, Σαρηγιάννης, Σύψας, Φόβος και Ιωακειμίδης. 

 


Σχετικά άρθρα

Τα σημερινά(9/12) αποτελέσματα στην ΕΠΣ Πειραιά

Κρατάει Σαλάτα η Χαραυγή

Ανακοινώθηκε ο Γεωργίου στην Σαλαμίνα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35