social fb social inst social yt

mylostentes

Αμπελακιακός: Αντίθετοι στην απόφαση της ΕΠΟ να αναδείξει Κυπελλούχο μέσω κλήρωσης

Αμπελακιακός: Αντίθετοι στην απόφαση της ΕΠΟ να αναδείξει Κυπελλούχο μέσω κλήρωσης

Ενάντια στην απόφαση της ΕΠΟ να αναδείξει τους Κυπελλούχους μέσω κλήρωσης τάσσεται και ο Αμπελακιακός. 

Μετά τη Μαρκό, η ομάδα της Σαλαμίνας που υπό νορμάλ συνθήκες θα αντιμετώπιζε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά τον Εθνικό, εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας την ΕΠΟ να αναθεωρήσει και να αλλάξει την απόφαση.

Αναλυτικά

Με αφορμή τις αποφάσεις για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα γνωστοποιούμε τα εξης:

Στηρίζουμε εξολοκλήρου την απόφαση της Ε.Π.Σ.Πειραιά ,για την μη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και την επικαιροποίηση της ήδη υπαρχουσας βαθμολογίας.

Στεκόμαστε ομως κάθετα ΕΝΑΝΤΙΑ στην απόφαση της Ε.Π.Ο για την διεξαγωγή κλήρωσης που θα ορίσει τον ΚΥΠΕΛΛΟΎΧΟ σε όλες τις Ε.Π.Σ.

Θέλοντας να δικαιολογήσουμε την άποψη μας αυτή παραθέτουμε τις παρακάτω σκέψεις.

Κύριοι τις Ε.Π.Ο οι ομάδες που έχουν προκριθεί στον τελικό έχουν προσπαθήσει πολύ για να είναι εκεί,οι παίκτες τους έχουν δώσει το 100% για αυτή την προσπάθεια, το ίδιο και οι Διοικήσεις. Μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε για έναν αγώνα που μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα στο 2020.Η ιδέα που είχε προταθεί εξ αρχής για την διεξαγωγή του τελικού μέσα στο Σεπτέμβρη θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή.

Καλούμε την Ε. Π.Ο να αναθεωρήσει την απόφαση της και την Ε.Π.Σ.Π να προβεί σε διάβημα προς την Ε.Π.Ο για να αρθεί αυτή η ΆΔΙΚΗ απόφαση κατά του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν θέλουμε να πανηγυρίσουμε ένα κύπελλο έτσι. Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για τις επιτυχίες μας και όχι να μας δίνονται με τέτοιο τροπο. Επίσης έχουμε μάθει να χάνουμε και να φεύγουμε από γήπεδο με ψιλά το κεφάλι και όχι από αίθουσες.

Μετά τιμής


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35