social fb social inst social yt

mylostentes

Τριπλή ανανέωση με Δρίβα, Καλογερή και Ρεστζοβ η Ανθούπολη-Παρελθόν ο Μπίμπιζας

Τριπλή ανανέωση με Δρίβα, Καλογερή και Ρεστζοβ η Ανθούπολη-Παρελθόν ο Μπίμπιζας

Στην Ανθούπολη η μεταγραφή του Θανάση Κυριαζή άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι σήμερα έκλεισαν τρεις υποθέσεις με ποδοσφαιριστές από τον περσινό ρόστερ.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Γιώργο Δρίβα που αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους πορτιέρο στην κατηγορία και μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες που έχει στο ρόστερ της η Ανθούπολη. Πέρυσι στη β κατηγορία η συμβολή του ήταν καθοριστική καθώς όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών. Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και επιθετικός Βαλεντίνο Ρεστζοβ.

 

Πρόκειται για έναν από τους πιο ικανούς σκόρερ που αγωνίζεται στο Λεκανοπέδιο καθώς τα 18 τέρματα που σημείωσε πέρυσι αποδεικνύουν την άριστη σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Μάλιστα τη σεζόν 2018-19 είχε σημειώσει 16 γκολ ενώ την προηγούμενη περίοδο 11.

 

Αυτό δείχνει ότι η κίνηση της διοίκησης να διατηρήσει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο εσωτερικό της ομάδας αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Η τρίτη ανανέωση ακούει στο όνομα του Φάνης Καλογερης.

 

Ο 29χρονος άσος μετακινήθηκε την περίοδο του Ιανουαρίου στους Περιστεριώτες και φρόντισε με τα έξι τέρματα που σημείωσε να δείξει την κλάση του. Στο πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Νέα Ιωνία και στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ.

 

Παράλληλα με τις ανανεώσεις σημειώθηκε μία αποχώρηση με τον αμυντικό Γιάννη Μπίμπιζα να αποχωρεί από το σύλλογο των δυτικών προαστίων πανηγυρίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άνοδο μετά την περσινή με το Καματερό.

 

Η διοίκηση του συλλόγου μάλιστα ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον ποδοσφαιριστή και του ευχήθηκε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35