social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη κίνηση με Ρεστζοβ ο Αττικός!

Μεγάλη κίνηση με Ρεστζοβ ο Αττικός!

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία από την διοίκηση του Αττικού, που μετά την προσθήκη του Ντίνου Κοτούλια στο δυναμικό της ομάδας, ήρθε σε συμφωνία με μια σημαντική μονάδα.

Την πράσινη φανέλα της ιστορικής ομάδας θα φοράει ο Βαλεντίνο Ρεστζοβ που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Αθανασόπουλου και ανακοινώθηκε.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ανθούπολη που ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία που έκανε η ομάδα στην Α' ΕΠΣΑ, έχοντας φορέσει επιπλέον τις φανέλες των Άρη Πετρούπολης, Κολωνού και Ολυμπιακού Λιοσίων.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Βαλεντίνο Ρεστζοβ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 27-8-1994 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ανθούπολη πετυχαίνοντας περισσότερα από 40 τέρματα στις 140 εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Κολωνό, Ολυμπιακό Λιοσίων και Άρη Πετρούπολης, διαδραματίζοντας σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ομάδες που πέρασε.

Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση μας αποδεικνύει τη διάθεση που έχει να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερο -αγωνιστικό- κύρος στην ομάδα, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων από ανώτερες κατηγορίες, όμως προτίμησε τον Αττικό.

Καλωσορίζουμε τον Βαλεντίνο Ρεστζοβ και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35