social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σόου Σπυριδάκη η Πεύκη, 3-0 τον Ιάσονα στο Ιλιον

Με σόου Σπυριδάκη η Πεύκη, 3-0 τον Ιάσονα στο Ιλιον

Τα βρήκε... σκούρα η πρωτοπόρος Πεύκη στο Ίλιον, όμως ο Σπυριδάκης πήρε πάνω του την υπόθεση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-0 απέναντι στον Ιάσονα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και, μάλιστα, στο 10' είχαν δοκάρι σε σουτ του Αποστολόπουλου από θέση εκτός περιοχής. Στο 44' στο δοκάρι κατέληξε η μπάλα από την κεφαλιά του Σπυριδάκη, ο οποίος στο τελευταίο ημίωρο σημείωσε χατ τρικ! Στο 61' ακολούθησε τη φάση μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακρή στο οποίο η μπάλα χτύπησε στη δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1, ενώ στο 72' «έκλεψε» την μπάλα στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ στο «Γ» πέτυχε το 0-2. Ο χαρισματικός φορ «έκλεισε» το προσωπικό του κρεσέντο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 84', το οποίο κέρδισε ο Λιάσκος (0-3).

Διαιτητές: Μαχαίρας, Μαραθωνίτης-Σαμοΐλης

ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος): Πιτσινής, Πάσχος, Γλέζος, Κουρεμαδάς, Καράμπελας, Τραγανός, Μπιλικαΐδης (75' Μπαϊρακτάρης), Βιτσέρσκι (60' Κερασιώτης), Κεφαλάς, Αποστολόπουλος (60' Γέρος), Σταθόπουλος (80' Μαγγίνας)

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Πολυμέρου, Ντέντια, Τσότρας, Ντούνης (74' Β. Μπάρε), Α. Μπάρε (57' Λιάσκος), Μπανιάς, Σπυριδάκης (85' Γιαννίκος), Μπούντρας (85' Μπογκντάνι), Φάρκωνας (74' Χαραλάμπους).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35