social fb social inst social yt

mylostentes

Αρειανάρα να την πιεις... στο ποτήρι και ένα βήμα πριν την Γ' Εθνική

Αρειανάρα να την πιεις... στο ποτήρι και ένα βήμα πριν την Γ' Εθνική

Στο πόδι όλος ο οργανισμός του Άρη Πετρούπολης αφού πριν από λίγο η ιστορική ομάδα επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Αγίου Γεωργίου και βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο στην Γ' εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι πρωταθλητές Αθηνών ήταν ανώτεροι και εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Μαρκό κόντρα στην Ελλάδα Σύρου, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του 8ου ομίλου, αγκαλιάζοντας παράλληλα την άνοδο.

Για να... χαθεί η άνοδος από πλευράς Άρη θα πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα αφού ο Αετός θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά πέντε τερματα την Κυριακή στην Πετρούπολη και να ηττηθούν οι τελευταίοι να κάνουν και ήττα στην Ρόδο. 

Όσον αφορά τον αγώνα, στο 16' ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού μετά από προσπάθεια του Ράπτη. Στο 26' Τσερκώνης, Μαρίνου και Λεβέντης συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να κάνει τη σέντρα και τη μπάλα να περνάει άουτ. 

Στο 30' ο Ράπτης βγήκε απέναντι από τον Σεράφη όμως ο υψηλόσωμος πορτιέρο απομάκρυνε σε κόρνερ. 

Στις καθυστερήσεις του α' μέρους μετά από κόρνερ του Μαρίνου έγινε η απομάκρυνση και ο Τσούκαλας βρήκε με γέμισμα τον Ρέτζο. Ο τελευταίος έκανε το σουτ, ο Σεράφης έδιωξε και ο Ράπτης με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στο β' μέρος ο Άρης μπήκε πιο δυνατή και ανέβασε ταχύτητα κάνοντας δυο τα τέρματα του στο 52' όταν ο Μαρίνου έκανε τη σέντρα και η μπάλα μετά από παρέμβαση του Αργυρίου κατέληξε στα δίχτυα.

 Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 49' ο Τσουκαλάς είχε χάσει τετ α τετ αφού το σουτ που έκανε πέρασε μόλις άουτ μετά από κάθε του Αργυρίου. Στο 64' το σουτ του Μαρίνου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σεράφης, ενώ στο 66' ο Μαθιούδης είχε την ευκαιρία να βάλει τον Ατρόμητο στο ματς όμως το σουτ από ευνοική θέση έφυγε άουτ. Στο 71' το σουτ του Αργυρίου έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 76' ο Ράπτης πάσαρε στον Μπιμάι, ο τελευταίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ. Στο 78' ο Άρης είχε δοκάρι σε σουτ του Αργυρίου, με τον Μπιμάι να βλέπει την προσπάθεια του να καταλήγει άουτ.

Στο 81' ο Αργυρίου μετά τη σέντρα του Μπριστογιάννη είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, με την τελευταία φάση του 91' να ανήκει στον Άρη. Ο Σαμαράς βγήκε απέναντι από τον Σεράφη όμως ο τελευταίος μπλόκαρε.

Διαιτητής ήταν ο Σπήλιος (ΣΔ Κορινθίας). 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Καλογερόπουλος, Τσουκαλάς (54' λ.τρ. Τρακόσης), Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Ρέτζο, Σούφλας (80' Μπριστογιάννης), Ράπτης (89' Σαμαράς), Μαρίνου, Αργυρίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Μίμης Γιοβανάκης) Σεράφης, Φλούρας (71' Γκάγκας), Τσοφλιας, Ζαρνακούπης, Κρητικός, Μπακουι (52' Σακ), Μαθιούδης, Αναγνωστάκης, Βασιλάκης, Γκιάλης, Ντεμίρι (28' λ.τρ. Σούκας)


Σχετικά άρθρα

Νησαριώτης: Κίνητρο η μεταγραφή μου στον Άρη Πετρούπολης [vid]

Με σπουδαία εμφάνιση ο Άρης πήρε προβάδισμα ενόψει τελικού, 2-0 τον Αστέρα Καισαριανής!

Αρης Πετρούπολης: Προκλητικός ο Μόσχου και οι βοηθοί του

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35