social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θανέλας: «Αλλοιωμένο πρωτάθλημα όμως τουλάχιστον ας ξεκινήσει»

Θανέλας: «Αλλοιωμένο πρωτάθλημα όμως τουλάχιστον ας ξεκινήσει»

Αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος βλέπει τις εξελίξεις στο άθλημα που όλοι αγαπάμε να παραμένουν στάσιμες.

Ο λόγος για τον προπονητή του Αγιου Δημήτριου, Φώτη Θανέλλα, ο οποίος έδωσε το δικό του μήνυμα για τα όσα επικρατούν στη χώρα που ασφαλώς επηρεάζουν και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αφού στάθηκε στην πρωτόγνωρη κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη επανέναρξη.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε ο προπονητής της Μπάρτσα

"Υπάρχει από τη μια απογοήτευση και αποσυντονισμός αλλά όταν έχεις να κάνεις με ένα τόσο πρωτόγνωρο γεγονός δεν μπορείς να λες πολλά πράγματα. Σίγουρα δεν μας διευκολύνει η κατάσταση. Είναι σημαντική η άθληση όμως προέχει η σταθεροποίηση της πανδημίας".

Για τον εάν τάσσεται υπέρ ώστε να γίνει το πρωτάθλημα, ο κ. Θανέλλας δήλωσε: "Εντάξει δεν θα γίνει σωστό πρωτάθλημα. Θα γίνει μια μίνι προετοιμασία όμως θα συνεχιστεί το πνεύμα του αθλητισμού. Θα είναι ένα ιδιαίτερο τουρνουά 3-4 μηνών όπου οι ομάδες θα έχουν αλλοιωθεί όσον αφορά την αγωνιστική τους εικόνα. Φυσικά μιλάμε εφόσον δοθεί το οκ από τις επιστημονικές ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι πλανάται κάτι νέο στο κεφάλι μας που δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35