social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημήτρης Γκόφας: Προσπαθούμε για το καλό της Αγίας Παρασκευής

Δημήτρης Γκόφας: Προσπαθούμε για το καλό της Αγίας Παρασκευής

Δηλώσεις για την πορεία της Αγίας Παρασκευής αλλά και την διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού παραχώρησε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Γκόφας.

Ο ίδιος φάνηκε δικαιωμένος για τις επιλογές που έχουν γίνει από τους συνεργάτες του στη διοίκηση, ενώ έκανε ειδική αναφορά για τις βελτιώσεις που γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικα

"Η διακοπή του πρωταθλήματος μας βρίσκει σίγουρα σε μία ανοδική πορεία και με συνεχόμενες νίκες. Θέλω να ελπίζω ότι όποτε ξεκινήσει θα είμαστε πάλι το ίδιο έτοιμοι να συνεχίσουμε γενικές. Φέτος είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά εκτός από όλα τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω του COVID 19. Είναι και ένας άλλος λόγος για την ομάδα μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ότι γίνεται ανακατασκευή του γηπέδου του βοηθητικού που κάνουν προπόνηση ακαδημίες. Και φυσικά είναι δύσκολο να βρεις βοήθειες και χορηγίες λόγω των γεγονότων της πανδημίας. Το καλοκαίρι βρεθήκαμε μία ομάδα φίλων να αναλάβουμε την ομάδα. Αυτή την κίνηση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με πρωτεργάτη τον πατέρα μου Μίλτο Γκόφα. Όλοι ξέρουμε ότι ήταν για 10 χρόνια προπονητής στην ομάδα και όλοι ξέρουν ότι η συγκεκριμένη περίοδος ήταν η Χρυσή Δεκαετία της Αγίας Παρασκευής. Εκτός από τον Κώστα Αλαφούζο, Τριαντάφυλλο Τσεκούρα (ο οποίος ήταν και γενικός αρχηγός όταν η ομάδα συμμετείχε στη Γ' Εθνική την επαγγελματική), Γιώργο Σκουλουδάκη που ήρθαν για να βοηθήσουν την προσπάθεια, υπάρχουν και πρόσωπα από την προηγούμενη διοίκηση όπως ο επι πολλά χρόνια πρόεδρος, κ. Μανιάτης καθώς και οι κύριοι Μάριος Τζώρτζης , Παναγιώτης Κοσκινάς και Γιάννης Συριόπουλος που είναι αρωγοί στην προσπάθεια.

Η μεγάλη επιτυχία μας ότι είναι μαζί μας ο Βαγγέλης Σταθόπουλος ο άνθρωπος στον οποίον οφείλεται η χρυσή δεκαετία όπου η ομάδα σημείωνε επιτυχίες. Υπάρχουν και άλλοι που βοηθούν την ομάδα χωρίς να είναι στη διοίκηση και οφείλω να το πω. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Σπύρος Αλαφούζος αδερφός του Κωνσταντίνου που όποτε το έχουμε ζητήσει βοήθεια είναι δίπλα μας".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35